Adana’nın Seyhan ilçesi Barış Mahallesi’nde bulunan bir erkek kuaföründe, husumetli iki kişinin karşılaşmasıyla başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek şiddetli bir kavgaya dönüştü.
Tartışma Bir Anda Silahlı Çatışmaya Döndü
İddiaya göre taraflar, tartışmanın alevlenmesi üzerine silahlarını çekerek birbirlerine ateş etmeye başladı. Kuaförün içinde başlayan silahlı kavga, sokağa taşarak çatışmaya dönüştü. Mahallede panik yaşandı.
3’ü Ağır 7 Kişi Yaralandı
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Çatışmada 7 kişi yaralanırken, yaralılardan E.B., A.D. ve A.D.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi. Yaralılar ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Polis Olayla İlgili İnceleme Başlattı
Silahlı kavganın yaşandığı bölgede güvenlik önlemi alan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.