Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
22°
Akdeniz Gerçek | Adana | Adana’da Karnaval Rezaleti: 1 Tutuklama 3 Ev Hapsi

Adana’da Karnaval Rezaleti: 1 Tutuklama 3 Ev Hapsi

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'na gelen 17 yaşındaki genci tekme, tokat ve muşta ile saldıran 4 şüpheli yakalandı. Cep telefonu ve para alıkoymaya çalıştıkları bildirilen şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3'üne ise ev hapsi cezası verildi.

Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'na gelen 17 yaşındaki genci tekme, tokat ve muşta ile saldıran 4 şüpheli yakalandı. Cep telefonu ve para alıkoymaya çalıştıkları bildirilen şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3'üne ise ev hapsi cezası verildi.

Adana’da Karnaval Rezaleti: 1 Tutuklama 3 Ev Hapsi

Olay, 6 Nisan'da Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nda yaşandı. İddiaya göre, Portakal Çiçeği Karnavalı'na gelen Suriye uyruklu Z.İ.A. (17) telefonunu ve parasını almaya çalışan 4 kişinin saldırısına uğradı. U.K. (19), B.K. (16), M.K. (16) ve S.S. (17) para ile telefonu alamayınca Z.İ.A.'yı tekme, tokat ve muştayla acımasızca darp ettiler. 

Adana’da Karnaval Rezaleti 1 Tutuklama 3 Ev Hapsi2

Saldırganlar Sabıkalı Çıktı

Darp anları ise bir yurttaşın cep telefonuyla kayda alındı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasıyla Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Araştırma Büro Amirliği ekipleri şüphelilerin peşine düştü. Yapılan çalışmada 4 şüpheli kısa sürede gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerden U.K.'nin kasten yaralama ve hırsızlıktan, M.K.'nin ise kasten yaralamadan suç kaydı bulunduğu bilgisi verildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından hakim karşısına çıkan U.K., dün tutuklanarak cezaevine sev edildi. Çocuk Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan B.K., M.K. ve S.S. adliyeye gönderildi. Hakim karşısına çıkan 3 şüpheliye ise ev hapsi verildi. 

Olayla ilgili Valilikten yapılan açıklamada ise şüphelilerin yakalanıp gerekli adli işlemlerin gerçekleştirildiği ifade edildi. 
 

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız