Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Adana | Adana'da çöplerle kaplı araç şaşkınlık yaratıyor

Adana'da çöplerle kaplı araç şaşkınlık yaratıyor

Adana'da insanların çöplerini bıraktığı araç, görenleri hayrete düşürüyor. Mahalle sakinleri, aracın kötü kokular yaydığını ve görüntüsünden rahatsız olduklarını belirtiyor.

Adana'da insanların çöplerini bıraktığı araç, görenleri hayrete düşürüyor. Mahalle sakinleri, aracın kötü kokular yaydığını ve görüntüsünden rahatsız olduklarını belirtiyor.

Adana'da çöplerle kaplı araç şaşkınlık yaratıyor

Adana'da kağıt toplayıcısına ait olan ve mahalle sakinlerinin çöplerini bıraktığı çöp dolu araç, görenleri şaşkınlığa uğratıyor. Mahfesığmaz Mahallesi'nde yer alan bu araç, zaman zaman çevresinde ilginç görüntüler oluşturuyor. Mahalle sakinleri, yaz aylarının gelmesiyle birlikte aracın yaydığı kokularda ciddi bir artış yaşandığını ifade ediyor.

A W223890 03 Result

'Aracın İçi İnsan Binecek Gibi Değil'

Mahalle sakinlerinden Bülent Sezgin, aracı düzenli olarak gördüğünü belirterek, 'Bu araç, bu muhit için hiç de hoş bir görüntü sergilemiyor. İnsanlar, çöplerin neden olduğu kokular yüzünden buradan geçerken burunlarını tıkıyor. İlk gördüğümde çok şaşırdım, arabanın birinin çöplerle doldurduğunu fark ettim. Şapkalı ve yaşlı biriydi, sağdan soldan kağıt toplayıp arabanın yanına bırakıyordu. Sonrasında belirli bir miktar biriktikten sonra götürüp satıyordu. Aracın içi insan binecek durumda değil zaten. Plastik, pet şişe, teneke ve karton kutularla dolu. Kış aylarında da dikkatimi çekiyordu ama bu kadar dolu ve tıka basa dolmuş halini ilk kez görüyorum. İğrenç bir görüntüyle karşılaştım' diye konuştu.

A W223890 05 Result

'Yaz Aylarında Kokular Artıyor'

Mahalle sakinlerinden Süheyla Özbilen ise, yaz aylarının gelmesiyle birlikte aracın yaydığı kokuların arttığını belirterek, 'Bu görüntüyle düzenli olarak karşılaşıyoruz. Yere dökülen çöpleri de şu an fark ettim. Yaz olunca kokuların artmasıyla insanlar rahatsız oluyor. Kiminse bu durumun bir an önce çözülmesi iyi olur' ifadelerini kullandı.

A W223890 04 Result

Çevredekileri Rahatsız Ediyor

Mahalle sakinleri, aracın sokakta oluşturduğu kötü görüntü ve yaydığı kokudan oldukça rahatsız. 01 B 7827 plakalı araç, çöp toplayan bir kişi tarafından çöp toplama noktası olarak kullanılıyor ve binilecek durumda değil. Bu durum, özellikle yaz aylarında daha büyük bir sorun haline geliyor.
 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız