Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Adana | Adana Havalimanı kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu açıkladı

Adana Havalimanı kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu açıkladı

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın geleceği belirsizliğini korurken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadiroğlu Uraloğlu açıklama yaptı.

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın geleceği belirsizliğini korurken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadiroğlu Uraloğlu açıklama yaptı.

Adana Havalimanı kapatılacak mı? Bakan Uraloğlu açıkladı

Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın eğitim uçuşları için kritik bir merkez olduğu vurgulandıktan sonra, geleceğiyle ilgili tartışmalar arttı. Havalimanının geleceği hakkında yapılan spekülasyonlar, yetkililerin net bir açıklama yapması gerekliliğini ortaya koydu.

Bakan Uraloğlu'nun Açıklamaları

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadiroğlu Uraloğlu, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CNNTürk canlı yayınına katılan Bakan Uraloğlu, Adana Şakirpaşa Havalimanı'nın kapatılmasıyla ilgili kesin bir karar olmadığını belirterek, havalimanının hem ticari uçuşlara hem de eğitim faaliyetlerine devam edeceğini açıkladı. 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız