9 ay önce sete çıkan ‘1001 Gece’ dizisinin Türkiye çekimleri başladı. Diziye, Belçim Bilgin, Cemal Hünal, Gizem Karaca ve Levent Özdilek gibi dört başarılı Türk oyuncu dahil oldu.

Tekden Film’in Yeni Projesi: 1001 Gece

Diriliş Ertuğrul, Yunus Emre, Hacı Bayram Veli ve Bir Fetih Öyküsü Kızılelma’nın yapımcısı olarak tanınan Tekden Film’in kurucusu Kemal Tekden’in yeni projesi olan ‘1001 Gece’ dizisinin çekimleri 9 ay önce başladı. Türkiye çekimlerine geçtiğimiz perşembe günü başlandı ve diziye 4 başarılı oyuncu katıldı.

Ünlü Oyuncu Onur Seyit Yaran, Ablasının İddialarına Yanıt Verdi Ünlü Oyuncu Onur Seyit Yaran, Ablasının İddialarına Yanıt Verdi

Çekimlerin Süresi ve Dizideki Karakterler

Dizide Dubai’den ve İran’dan oyuncular da rol alıyor. Dizide rol alacak olan oyuncularımızın karakterleri belli oldu. Dizide Cemal Hünal “Ferit”, Belçim Bilgin “Gülay”, Gizem Karaca “Simay”, Levent Özdilek de “Hakan” rollerine hayat veriyor. Yaklaşık 9 aydır çekimleri devam eden bu dev bütçeli projenin Türkiye çekimlerinin yaklaşık 3,5 ay sürmesi planlanıyor. Çekimler, 2024’ün sonuna kadar devam edecek ve dizi 30 bölümden oluşacak.

Kaynak: Haber Merkezi