Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Yerel | Osmaniye'de depremde babasını kaybeden oğulun acısı: Baba ocağımız kalmadı

Osmaniye'de depremde babasını kaybeden oğulun acısı: Baba ocağımız kalmadı

Osmaniye'deki deprem mağdurlarının yaşadığı derin izleri ve acıyı gözler önüne seriyor.

Osmaniye'deki deprem mağdurlarının yaşadığı derin izleri ve acıyı gözler önüne seriyor.

Osmaniye'de depremde babasını kaybeden oğulun acısı: Baba ocağımız kalmadı

Osmaniye'de asrın felaketinde babasını ve annesini kaybeden Nuri Yönet, Kurban Bayramı'nın Babalar Günü'ne denk gelmesiyle acısının ikiye katlandığını ifade etti.

A W229189 04

Depremin vurduğu Osmaniye Esenevler Mahallesi'nde bulunan Yonca Sitesi, 6 Şubat'ta meydana gelen depremde büyük bir yıkıma sahne oldu. 9 katlı B blokta yaşayan Yönet ailesi, binanın çökmesi sonucu trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Ayhan Yönet (60) ve Aynur Yönet (53) depremin kurbanları arasında yer alırken, oğulları Nuri Yönet büyük bir acıyla karşı karşıya kaldı.

A W229189 05

Depremin yaraları hala taze

Nuri Yönet, bayramın ve Babalar Günü'nün aynı güne denk gelmesinin kendileri için büyük bir hüzün olduğunu belirtti. Geçen yıl yaşanan depremde ailesini kaybetmenin verdiği acının, özellikle özel günlerde katlanarak arttığını dile getirdi. 'Biz Osmaniye'de Kurban Bayramı ile birlikte hüznü ve neşeyi bir arada yaşıyoruz. Bayramın neşesi bizde babalar gününün hüznüyle birleşiyor. Geçen yıl 6 Şubat depreminde Osmaniye'de anne babamı kaybettim maalesef Kurban Bayramı'yla birlikte Babalar Günü'nde denk gelmesi bizim acımızı ikiye katlıyor. Bizim acımız herkesin anlayabileceği bir acı değil biz medyadan, sosyal medyadan, televizyonlardan, başka yerlerde deprem olduğu zaman Allah rahmet eylesin deyip bu duyguları yaşamadan kanal değiştiriyorduk. Lakin bu acı başka bir acıymış onu öğrendik. Her ikisini kaybetmemiz daha da büyük bir acıya sebebiyet veriyor. Bayrama denk gelen bu şekilde özel günlerde acımızı tarif etmemiz daha da zor oluyor. Baba ocağını kaybettik, gidilecek bir baba evimiz kalmadı. Öpülecek bir babamız annemizin eli kalmadı. Bu bizim acımızı daha da çok arttırıyor. Osmaniye bir deprem bölgesi biz bu acımızı her an her yerde halen yaşıyoruz. Bu özel günlerde de acımız ikiye katlanıyor' dedi.

A W229189 06 Result

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız