Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Mersin | Mersin'de Doğalgaz Kaçağı Paniği!

Mersin'de Doğalgaz Kaçağı Paniği!

Mersin'in Erdemli ilçesinde yol çalışması sırasında doğalgaz borusunda meydana gelen kaçak, kısa süreli bir panik yarattı. İşçilerin ve yetkililerin hızlı müdahalesiyle durum kontrol altına alındı.

Mersin'in Erdemli ilçesinde yol çalışması sırasında doğalgaz borusunda meydana gelen kaçak, kısa süreli bir panik yarattı. İşçilerin ve yetkililerin hızlı müdahalesiyle durum kontrol altına alındı.

Mersin'de Doğalgaz Kaçağı Paniği!

Mersin'in Erdemli ilçesinde yol çalışması sırasında meydana gelen bir olayda doğalgaz borusunda kaçak oluştu. Bu durum, kısa süreli bir panik yaşanmasına neden oldu. Olay, ilçe merkezinde Erdemoğlu Bulvarı'nda gerçekleşti. Yol çalışması esnasında doğalgaz borusunda meydana gelen kaçak, çevredeki insanlarda endişe yarattı.

A W137893 01Acil Müdahale

Yol çalışması sırasında doğalgaz borusunda meydana gelen kaçak, işçiler tarafından hemen fark edildi. Durumun ciddiyetini anlayan işçiler, hemen 112 acil çağrı merkezini arayarak durumu bildirdi. Polis ve sağlık ekipleri ile birlikte itfaiye ekibi de olay yerine sevk edildi. Doğalgaz firmasının yetkilileri de hızla müdahale ederek, borudaki gazı kapatmayı başardılar.

Güvenlik Önlemleri Alındı

Yaşanan olay sonrasında, çevredeki güvenliği sağlamak adına polis ekipleri önlem aldı. Herhangi bir olumsuz durumun yaşanmaması için gerekli tedbirler alındı. Panik anları ise bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Yol çalışması sırasında meydana gelen doğalgaz kaçağı, hızlı bir şekilde müdahale edilerek kontrol altına alındı. Yetkililer, olayın ardından gerekli güvenlik önlemlerini aldılar ve herhangi bir can kaybı veya maddi hasarın yaşanmamasını sağladılar.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız