Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Yerel | Isparta'da medya mensuplarına basın merkezi  

Isparta'da medya mensuplarına basın merkezi  

Isparta Belediyesi tarafından Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası inşa ediliyor. Binanın en kısa sürede tamamlanacak.

Isparta Belediyesi tarafından Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası inşa ediliyor. Binanın en kısa sürede tamamlanacak.

Isparta'da medya mensuplarına basın merkezi  

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Özkanlar Kavşağı altındaki Soner Toros Basın Parkı içerisine bir basın merkezi binası yapılacağı sözünü vermişti. Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezi binası yapımı için inşaat çalışmaları başladı. Yapım çalışmalarının tamamlanmasıyla hem şehirde görev yapan medya mensuplarına bir merkez kazandırılmış olacak hem de merhum Gazeteci Soner Toros’un ismi bu merkezde yaşatılacak. İnşaat çalışmalarının Ekim ayı içerisinde tamamlanması hedeflenirken, Isparta Gazeteciler Cemiyeti  Soner Toros Basın Merkezinin resmi açılışının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde yapılması planlanıyor.  
  Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Baş, gazetecilik mesleğini icra eden medya mensuplarının misafirlerini ağırlayabileceği bir merkezin bulunmadığını, gazetecilerin tek çatı altında toplanması amacıyla Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’den bir basın merkezi talebinde bulunduklarını, bu talebin de olumlu karşılandığını söyledi.  AW021015_02
  Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, , Isparta Gazeteciler Cemiyeti Soner Toros Basın Merkezinin 150 metrekare kapalı alana sahip olacağını dile getirdi. Gazetecilerin bu merkezde hem toplantılarını yapabileceklerini hem de misafirlerini ağırlayabileceklerine değinen Başkan Başdeğirmen, “Hangi arkadaşımız bu derneğin başkanı olduysa mutlaka bugüne kadar kendi imkanlarıyla bir şekilde ofislerini oluşturmuşlar. Hiçbir zaman kurumsal bir binaları olmamış. Bu binayı yapmak bize nasip oldu. Şu anda çalışmalarımıza başladık. Burada da rahmetli Gazeteci Soner Toros’un da ismini yaşatarak güzel hizmetler yapacakları inancındayız. En kısa zamanda binayı tamamlayıp, teslim edeceğiz” ifadelerinde bulundu. 
                                  

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız