Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Yerel | İşe gitmek isterken hayatını kaybetti!

İşe gitmek isterken hayatını kaybetti!

Burdur'da işe gitmek için yola çıkan genç bir itfaiye eri, direksiyon hakimiyetini kaybederek kullandığı otomobiliyle mısır tarlasına uçtu ve kaza sonucu hayatını kaybetti.

Burdur'da işe gitmek için yola çıkan genç bir itfaiye eri, direksiyon hakimiyetini kaybederek kullandığı otomobiliyle mısır tarlasına uçtu ve kaza sonucu hayatını kaybetti.

İşe gitmek isterken hayatını kaybetti!

Kaza, sabah saatlerinde Burdur-Antalya karayolu İnsuyu mevkiinde meydana geldi. Muharrem Çelen (24) isimli genç, 15 SH 353 plakalı otomobili kullanırken İnsuyu kavşağında direksiyon kontrolünü yitirdi, aracı savurarak mısır tarlasına uçurdu ve ağaca çarpıp takla attı. Kazada, otomobilden fırlayan Muharrem Çelen ağır yaralandı. Olayı görenler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istedi ve olay yerine sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontroller sonucunda Muharrem Çelen'in yaşamını yitirdiği tespit edildi. Jandarma ve polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı. Kaza yeri inceleme ekipleri çalışmalarını tamamladıktan sonra Muharrem Çelen'in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Muharrem Çelen'in Burdur Belediyesi'nde itfaiye eri olarak görev yaptığı ve Kayaaltı köyünden işe gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. Genç itfaiye erinin mesai arkadaşları ve akrabaları, morg önünde büyük bir üzüntü yaşadılar.

Ayrıca, Muharrem Çelen'in askere gitmek için sadece 2 hafta sonra hazırlık yaptığı bilgisine ulaşıldı, bu trajik kaza öncesinde yaşamında önemli bir döneme denk gelmişti.

AW063494_10AW063494_09AW063494_08AW063494_07AW063494_05AW063494_04AW063494_01

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız