Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Yaşam | Let's Do It Derneği 2 ton atık topladı

Let's Do It Derneği 2 ton atık topladı

Let's Do It derneği 16 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Sarısu Halk Plajı’nda temizlik yaptı. İlte Temsilcisi Dilek Yamaç, “Dünyamıza sahip çıkalım” dedi

Let's Do It derneği 16 Eylül Dünya Temizlik Günü kapsamında Sarısu Halk Plajı’nda temizlik yaptı. İlte Temsilcisi Dilek Yamaç, “Dünyamıza sahip çıkalım” dedi

Let's Do It Derneği 2 ton atık topladı

Dilan ANDIÇ

191 ülkeden milyonlarca insan Let's Do It ile yanlış yönetilen katı atıklar ve yarattığı çevresel zorluklarla mücadele etmek için yerel ve küresel temizlik faaliyetleri düzenleyerek farkındalık oluşturmak ve çöp körlüğünü yenmek adına çalışmalarda bulunmaktadır.

IMG-20230916-WA0388

16 Eylül Dünya Temizlik Günü kampanyası kapsamında her yıl Dünya Temizlik Günü'nde milyonlarca gönüllü ile yüzlerce temizlik noktasında yapılan çevre temizliği organizasyonu her yıl eylül ayının üçüncü cumartesi günü düzenlenmektedir. Bu kapsamda Let’S Do It Antalya İl Temsilcisi Dilek Yamaç tarafından Antalya'nın 3 farklı bölgesinde Dünya Temizlik Günü organize edildi.

IMG-20230916-WA0052

2 TON ATIK TOPLANDI

‘7'den 70'e yüzlerce gönüllü Haydi Yapalım!’  diyerek Sarısu Halk plajında plaj temizliği, Falez 2 Yalım Park'ta falez temizliği ve Kumköy Obalar ormanlık alanında orman temizliği gerçekleştirerek yaklaşık 2 ton atığı doğadan ayrıştırdı. Dilek Yamaç yaptığı konuşmada, “Organizasyonda emeği geçen Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa belediyesi , Aksu Belediyesi , katılan özel ve resmi tüm kuruluşlara, tüm derneklere Let's Do It Türkiye olarak teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız