Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Spor | Ümit Milli Futbol Takımı'nda parlayan bir yıldız

Ümit Milli Futbol Takımı'nda parlayan bir yıldız

Ümit Milli Futbol Takımı'nın genç yeteneği Yunus Emre Konak, milli formayla gururunu yaşarken, A Milli Takım hayaliyle büyüyor.

Ümit Milli Futbol Takımı'nın genç yeteneği Yunus Emre Konak, milli formayla gururunu yaşarken, A Milli Takım hayaliyle büyüyor.

Ümit Milli Futbol Takımı'nda parlayan bir yıldız

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki yetenekli oyuncusu Yunus Emre Konak, Slovenya ile oynanan özel maçın ardından yaptığı açıklamada, milli formayı giymenin kendisi için büyük bir mutluluk kaynağı olduğunu belirterek, "Umuyorum ki bu yolculuk A Milli Takım ile devam eder. Bu gerçekten gurur verici bir deneyim" dedi.

Gol atamadık

Pendik Stadyumu'nda gerçekleşen maçta Ümit Milli Futbol Takımı, Slovenya ile 1-1 berabere kaldı. Maç sonrası İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan 2006 doğumlu genç oyuncu Yunus Emre Konak, "Maçı kazanabilirdik, ancak kazanamadık. Birçok pozisyonumuz vardı, ancak bunları değerlendiremedik ve maç 1-1 sona erdi. Pozisyonlar bulduk, ancak gol atamadık" şeklinde konuştu.

Umarım bu yolculuk A Milli Takımla devam eder

Kendi genç yaşındaki Ümit Milli Takım'a seçilme sürecine değinen Konak, "17 yaşındayım ve bu harika aileye katıldım. Ağabeylerimle çok iyi anlaşıyorum. Umarım bu yolculuk A Milli Takım ile devam eder. Gerçekten gurur verici bir deneyim" ifadelerini kullandı.

Norveç maçının zorlu geçeceğini belirten genç futbolcu, "Umuyorum ki galip geliriz" şeklinde değerlendirmede bulundu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız