Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Spor | UEFA'nın Bozkurt soruşturması: Bahçeli'den Merih Demiral'a destek geldi

UEFA'nın Bozkurt soruşturması: Bahçeli'den Merih Demiral'a destek geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a açtığı soruşturmaya sert tepki gösterdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, UEFA'nın Merih Demiral'a açtığı soruşturmaya sert tepki gösterdi.

UEFA'nın Bozkurt soruşturması: Bahçeli'den Merih Demiral'a destek geldi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye ve Avusturya arasında oynanan milli maçta 'bozkurt' işareti yapan Milli Oyuncu Merih Demiral'a UEFA tarafından soruşturma açılmasına ilişkin sert açıklamalarda bulundu. Bahçeli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Merih Demiral'ın gol sevincini bozkurt işaretiyle kutlamasının çeşitli çevreleri rahatsız ettiğini belirtti.

'UEFA'nın Soruşturması Yanlı ve Yanlıştır'

Devlet Bahçeli, Merih Demiral'ın performansının ve gol sevincinin haklı övgüler aldığını ifade ederek, UEFA'nın başlattığı soruşturmanın maksatlı olduğunu vurguladı. Bahçeli, 'Türk ve Türkiye husumeti aşikar olan dahili odakların yanı sıra UEFA’nın da bu şer kervanına iştiraki son derece yanlı ve yanlıştır. UEFA’nın bu kapsamda soruşturma başlatması hem maksatlı hem de tehlikeli şekilde mesafe alan zincirleme provokasyonların bir ara istasyonudur' dedi.

Screenshot 2024 07 03 At 16 59 01 (2) Devlet Bahçeli (@Dbdevletbahceli) X

'Sağduyulu ve Soğukkanlı Davranmak Milli Bir Zarurettir'

Bahçeli, UEFA'nın başlattığı soruşturmayı kınarken, sahadaki mücadelenin masa başında heder edilmemesi için sağduyulu ve soğukkanlı olunması gerektiğini belirtti. 'Her zeminde ülkemizin önünü kesmek, iç huzur ve barış ortamımızı bulandırmak isteyen fırsat düşkünlerinin tahrik ve tacizlerine kapılmamak ortak sorumluluğumuzdur' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız