Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | Kılıçdaroğlu'na ağır sözler kullanan Mehmet Akif Alakurt'a canlı yayında esip gürledi: 'Ahlaksız müptezelin biri...'

Kılıçdaroğlu'na ağır sözler kullanan Mehmet Akif Alakurt'a canlı yayında esip gürledi: 'Ahlaksız müptezelin biri...'

Maraz Ali, Dede’ye ağır sözler söyledi torun hem Maraz Ali’ye hem destekçi seçmene esip gürledi. Sözler şok etkisi yaratacak, detaylar haberde.

Maraz Ali, Dede’ye ağır sözler söyledi torun hem Maraz Ali’ye hem destekçi seçmene esip gürledi. Sözler şok etkisi yaratacak, detaylar haberde.

Kılıçdaroğlu'na ağır sözler kullanan Mehmet Akif Alakurt'a canlı yayında esip gürledi: 'Ahlaksız müptezelin biri...'

Adanalı dizisindeki "Maraz Ali" rolüyle tanınan oyuncu Mehmet Akif Alakurt'un Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan paylaşımı gündem olmuştu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ağır sözlerle Kılıçdaroğlu'nu hedef alan oyuncuya DP Milletvekili Cemal Enginyurt ateş püskürdü. Katıldığı canlı yayında esip gürleyen Enginyurt, Alakurt'tan "kendine 'sanatçı' diyen ahlaksız müptezelin biri" diyerek ağır sözler kullandı.

Ne olmuştu?

Oyuncu Mehmet Akif Alakurt, sosyal medyadan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik ağır sözlerle yaptığı paylaşım gündemdeki yerini koruyor. Alakurt, Kılıçdaroğlu için "Yüzsüz" ve "tarla faresi suratlı adam" sözlerini kullanmıştı.

MEMLEKETİ DE HEDEF

Instagram'dan Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşan Alakurt, "Biliyorsunuz Türkiye'nin her şehrinde Atatürk seven bulursunuz. Tunceli bu konuda istisnadır. Bu yüzsüz adamın ve destekçilerinin 20 yıllık başarızlığına rağmen CHP'nin başında durma ısrarını sorgulamak lazım" ifadelerini kullanmıştı.

Alakurt bir başka paylaşımında ise "Bu tarla faresi suratlı adamın Tuncelili olduğunu biliyorsunuzdur umarım" dedi. Alakurt'a ve sözlerine sinirlenen Sözcü TV'de Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt çok sert çıkıştı.

"AHLAKSIZ MÜPTEZEL"

Enginyurt, Alakurt'un paylaşımlarıyla ilgili canlı yayında esip gürleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Kendine 'sanatçı' diyen ahlaksız müptezelin biri, Sayın Kılıçdaroğlu'na çok ağır sözler söylüyor. Onun altına da değişim isteyenler "Helal olsun, az bile söylemiş" diyor. Bu nasıl CHP'li olabilir şimdi?

"SOSYAL MEDYADA LİNÇ ETMELERİ GEREKİRKEN..."

TV'de Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt,“Sayın Kılıçdaroğlu CHP'nin hala genel başkanı, bir dede, bir baba, bir insan. Kendine sanatçı diyen bir müptezel, bir ahlaksız ağza alınmayacak sözleri CHP'nin genel başkanına en ağır şekilde söylüyor, değişim isteyen de 'Az bile söylemişsin' deyip hakarete destek veriyor. Ben buna üzülürüm. En sert tepkiyi CHP'liler vermeli. Yeri göğü inletmeliler. O sanatçıyı sosyal medyada linç etmeleri gerekirken altına 'Az söylemiş, eline sağlık' yazıyorlar." İfadellerini kullanarak hem destekçi seçmene hem de Alakurt’ta öfke saçtı.

Nihat Saraç

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız