Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Siyaset | İstanbul'da metro sabotajına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki

İstanbul'da metro sabotajına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki

İstanbul metrolarındaki sabotaja ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seçimi ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz dedi

İstanbul metrolarındaki sabotaja ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Seçimi ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz dedi

İstanbul'da metro sabotajına Kemal Kılıçdaroğlu'ndan tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul metrolarındaki yürüyen merdivenlere yapılan sabotajın videosunu alıntılayarak yaptığı paylaşımda, “Bir insan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur. Bu alçaklık İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne değil, öncelikle yaşlı, engelli vatandaşlarımıza sabotajdır. Ama derler ya, balık baştan kokar. Çürümüşlüğün bir örneği de bu işte. Eğer bir skandal arıyorsanız, kendi belediyelerinizin çöplüğe çevirdiği ilçeleri ziyaret edin. İstanbul’a olan ihanetiniz nasıl sürüyor, gözlerinizle görün. Seçimi yalan, dolan, iftira veya böyle ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul metrolarındaki yürüyen merdivenlere yapılan sabotajın bir yenisini gerçekleştiren bir grup gencin, çıkışta bekleyen A Haber kameralarına verdiği röportajın görüntülerini yayınladı.

"ÇÜRÜMÜŞLÜĞÜN BİR ÖRNEĞİ"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İBB’nin yayınladığı videoyu alıntılayarak dün akşam X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu'nun açıklaması şöyle: “Bir insan eğer ahlaklı ise önce mücadelesinde yiğit olur. Bu alçaklık İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne değil, öncelikle yaşlı, engelli vatandaşlarımıza sabotajdır. Ama derler ya, balık baştan kokar. Çürümüşlüğün bir örneği de bu işte. Eğer bir skandal arıyorsanız, kendi belediyelerinizin çöplüğe çevirdiği ilçeleri ziyaret edin. İstanbul’a olan ihanetiniz nasıl sürüyor, gözlerinizle görün. Seçimi yalan, dolan, iftira veya böyle ahlaksızlıklarla kazanacağınızı sanıyorsanız, çok yanılıyorsunuz.”

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız