Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Seçim 2024 | Mersin'de Vahap Seçer mazbatasını aldı

Mersin'de Vahap Seçer mazbatasını aldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tekrar seçilmesinin ardından mazbatasını alarak seçim zaferini kutladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, tekrar seçilmesinin ardından mazbatasını alarak seçim zaferini kutladı.

Mersin'de Vahap Seçer mazbatasını aldı

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde tekrar seçilmesinin ardından mazbatasını aldı. Seçer, beraberindeki kalabalık bir grupla birlikte Mersin Adliyesi'ndeki ilçe seçim kurulundan mazbatasını teslim aldıktan sonra Zeytinlibahçe ve İstiklal caddelerinden yürüyerek Cumhuriyet Meydanı'na geldi. Burada Atatürk Anıtı'na çelenk sundu ve İstiklal Marşı okundu.

Halka Teşekkür ve Vaatler

Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap eden Seçer, kendilerine destek olan veya vermeyen tüm Mersinlilere teşekkür ederek, "Bize oy verenlerin yüzünü asla kara çıkarmayacağız" ifadelerini kullandı. Mersin'i küçük bir Türkiye'ye benzeten Seçer, şehirdeki huzur ortamına vurgu yaparak, gelecekte daha iyi olacaklarını belirtti.

"Her 10 Oyun 6'sını Aldık Ama Bizim Değildir"

Seçer, seçim sürecinin demokratik bir yarış olduğunu vurgulayarak, "Her 10 oyun 6'sını aldık ama bizim değildir. İçerisinde emanet oylar var" dedi. Seçer, aldıkları oyların sorumluluğunun farkında olduklarını ve daha fazla çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca, Mersin'in geleceği için çeşitli projelerin hayata geçirileceğini ve şehrin daha da gelişeceğini belirtti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız