Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Politika | Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova'da Rus Yetkililerle Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova'da Rus Yetkililerle Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın başkenti Moskova'da Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile bir araya geldi. Fidan, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Rusya'daki temaslarını sürdürüyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya'nın başkenti Moskova'da Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile bir araya geldi. Fidan, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere Rusya'daki temaslarını sürdürüyor.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan Moskova'da Rus Yetkililerle Görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Moskova’da Rusya Güvenlik Konseyi Sekreteri Sergey Şoygu ile görüştü. Görüşme, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı öncesinde gerçekleşti.

Dışişleri Bakanı Fidan, Rusya'nın Nijniy Novgorod kentinde düzenlenecek olan BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı için Rusya'ya gitti. Bu ziyaret kapsamında başkent Moskova’da önemli temaslarda bulundu.

Yarın BRICS+ Oturumuna Katılacak

Bakan Fidan, yarın yapılacak olan BRICS+ oturumuna katılacak. Bu oturum, BRICS Dışişleri Bakanları Toplantısı çerçevesinde düzenlenecek ve Fidan burada Türkiye'yi temsil edecek.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Sergey Şoygu arasındaki görüşmede, ikili ilişkiler ve bölgesel konular ele alındı. Görüşmenin içeriğine dair detaylar henüz açıklanmasa da, iki ülke arasındaki işbirliği konularının ön planda olduğu belirtiliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız