Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Muğla | Muğla'nın Topuklu Efe'si halkını dinledi

Muğla'nın Topuklu Efe'si halkını dinledi

Menteşe Belediye Başkanı ve şehir plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarından vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

Menteşe Belediye Başkanı ve şehir plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarından vatandaşları dinlemeye devam ediyor.

Muğla'nın Topuklu Efe'si halkını dinledi

Menteşe Belediye Başkanı ve şehir plancısı Gonca Köksal, Menteşe’deki halk buluşmalarının ikincisini Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde gerçekleştirdi. Toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi ve Başkan Köksal, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte toplantıya katılım sağladı.

 Amaç Ortak Akılla Karar Alma

Başkan Köksal, toplantının açılış konuşmasında halk buluşmalarının amacının güncel sorunları tespit etmek ve geleceğe yönelik ortak akılla karar almak olduğunu belirtti. "Kent yönetiminde sizlerin de söz sahibi olmanız için, kentle ilgili kararları birlikte almak için halk buluşmalarımızı başlattık. Sizlerin öneri ve fikirleri bizim yol haritamızı oluşturuyor" dedi.

Daha İyi Hizmet İçin Yeni Saha Ekibi

Başkan Köksal, belediyenin tüm birimleriyle kente değer katmak ve kentte yaşayan her bireyin mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için çalıştıklarını vurguladı. "Bir yanda mahalle toplantılarını sürdürürken, bir yandan da merkezde halk buluşmalarına devam ediyoruz. Sizlere daha iyi hizmet etmek için belediye bünyemizde yeni bir saha ekibi kurduk. Saha ekibimiz mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde gezecek, sorunları yerinde tespit ederek anında ilgili birimlere yönlendirecek. Sahada sizlerden alacağımız geri bildirimler sayesinde daha etkin çözümler üretecek ve hizmet kalitemizi artırmış olacağız. Aynı zamanda bu ekip iyi günde kötü günde sizlerin yanında olacak. Çağrı Merkezimizle koordineli bir şekilde çalışacak olan saha ekibimizin bu süreçte çok faydalı olacağına inanıyorum. Amacımız etkin bir şekilde ihtiyaçlara cevap vermek" dedi.

Gelir Kalemlerini Arttırmaya Yönelik Çalışmalar

Belediyenin gelir kalemlerini artırmaya yönelik çalışmalarının da devam ettiğini belirten Köksal, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras her zaman yanımızda, bize büyük destek veriyor. Menteşemiz için birlikte neler yapabiliriz konusunda devamlı görüşme halindeyiz. Değerli Mahalle Muhtarlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Muhtarlık Müdürlüğümüz bu konuda daha aktif bir çalışma yürütüyor. Laf değil, iş üreten belediyecilik anlayışımızla sizlere daha iyi hizmet adına çalışıyoruz. Sizlerin öneri, uyarı, şikâyet ve taleplerinizi dinlemek ve çözüm üretmek adına bugün burada toplandık. Biliyorum ki, birlikte düşünmek, birlikte hareket etmek bizi hep daha ileriye taşıyacaktır" dedi.

Vatandaşların Talepleri Dinlendi

Başkan Köksal’ın konuşmasının ardından vatandaşlar söz alarak öneri ve taleplerini paylaştılar. Başkan Köksal, vatandaşların taleplerini not alarak, ilgili birim müdürlerine gerekli çalışmaların yapılması için talimat verdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız