Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Muğla | Fethiye'de damat vahşeti: 3 kişiyi katletti

Fethiye'de damat vahşeti: 3 kişiyi katletti

Muğla'nın ilçesi Fethiye'de damat, kayınpederini kayınvalidesini ve bir kişiyi öldürüp firar etti.

Muğla'nın ilçesi Fethiye'de damat, kayınpederini kayınvalidesini ve bir kişiyi öldürüp firar etti.

Fethiye'de damat vahşeti: 3 kişiyi katletti

Muğla'nın Fethiye ilçesinde yaşanan korkunç olayda, Özcan A. isimli şüpheli, sabah saatlerinde kayınpederi Şükrü Aysu (53) ve kayınvalidesi Adile Aysu'yu (52) Kayaköy Mahallesi'ndeki evlerinde tabancayla vurarak öldürdü. Olayın ardından, bir villada havuz temizliği yapan Muhammet Akbaba'ya da tabancayla ateş eden Özcan A., dehşet saçtı.

A W236461 05 Result

Olay Yerinde Yaşamlarını Yitirdiler

Silah seslerinin duyulması üzerine vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Bölgeye hızla ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, evde yaptıkları ilk incelemede Şükrü Aysu ve Adile Aysu'nun olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Muhammet Akbaba ise tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

A W236461 03 Result

Başka Bir Villada İki Kişiyi Daha Yaraladı

Şüpheli Özcan A.'nın dehşeti burada da bitmedi. Başka bir villada, isimleri henüz tespit edilemeyen iki kişiyi daha yaraladı. Yaralıların, Fethiye'deki sağlık kurumlarında tedavi altına alındıkları ve durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

A W236461 06 Result

Şüpheli Firarda

Olayın ardından hızla kaçan Özcan A.'nın kullandığı araç, ormanlık alanda terk edilmiş halde bulundu. Jandarma ve emniyet güçleri, şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. 

A W236461 02 Result

A W236461 01 Result

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız