Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Muğla | Banker Bilo Filmi Gerçek Oldu! Göçmenleri Yunanistan Diye Issız Adaya Bıraktılar!

Banker Bilo Filmi Gerçek Oldu! Göçmenleri Yunanistan Diye Issız Adaya Bıraktılar!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gece saatlerinde Yunanistan'a gitmek amacıyla denize açılan düzensiz göçmenler, ıssız bir koya bırakıldı. Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri 10'u çocuk, toplam 56 düzensiz göçmeni kurtardı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, gece saatlerinde Yunanistan'a gitmek amacıyla denize açılan düzensiz göçmenler, ıssız bir koya bırakıldı. Sahil Güvenlik ve Jandarma ekipleri 10'u çocuk, toplam 56 düzensiz göçmeni kurtardı.

Banker Bilo Filmi Gerçek Oldu! Göçmenleri Yunanistan Diye Issız Adaya Bıraktılar!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, düzensiz göçmenler Yunanistan'a ulaşma ümidiyle çıktıkları deniz yolculuğunda büyük bir mağduriyet yaşadı. Gece saatlerinde bindikleri tekne tarafından Marmaris'te denizden ulaşımın olmadığı ıssız bir koya bırakılan göçmenler, yardım beklemek zorunda kaldı.

"Sahil Güvenlik ve Jandarma Harekete Geçti"

İlçe Jandarma Karakolu'na gelen bir ihbar üzerine, karadan ulaşımı olmayan bölgede bir grup düzensiz göçmenin bulunduğu bilgisi alındı. Bunun üzerine Sahil Güvenlik Botları ve Jandarma ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Ekiplerin titiz çalışması sonucu koyda tam 10'u çocuk olmak üzere toplam 56 düzensiz göçmen tespit edildi.

"Göçmenlerin Zorlu Mücadelesi"

Göçmenlerin kurtarılmasının ardından yapılan ilk incelemelerde, gece boyunca zorlu şartlarda hayatta kalmaya çalıştıkları anlaşıldı. Sağlık kontrolleri yapılan göçmenlerin durumlarının iyi olduğu belirtilirken, ifadelerine başvurulmak üzere güvenli bir bölgeye nakledildiler.

"Göçmen Krizi Devam Ediyor"

Son dönemlerde artan düzensiz göçmen vakaları, güvenlik güçlerinin ve sahil güvenlik ekiplerinin iş yükünü artırmış durumda. Ege Denizi üzerinden Yunanistan'a geçiş yapmak isteyen göçmenlerin riskli yolculukları, çoğu zaman trajik sonuçlara yol açıyor. Marmaris'te yaşanan son olay da, bu krizin ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız