Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Mersin | Tarsus Belediyesinde işçilere rekor zam!

Tarsus Belediyesinde işçilere rekor zam!

Tarsus Belediyesi'nde kadrolu işçiler için 2024 yılı toplu sözleşme görüşmeleri rekor bir zamla sona erdi.

Tarsus Belediyesi'nde kadrolu işçiler için 2024 yılı toplu sözleşme görüşmeleri rekor bir zamla sona erdi.

Tarsus Belediyesinde işçilere rekor zam!

Tarsus Belediyesi, 2024 yılı için kadrolu işçilere yapılan toplu sözleşme görüşmelerini rekor bir zam oranıyla tamamladı. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve DİSK Genel İş Sendikası arasında imzalanan sözleşme, kadrolu işçilerin maaşlarına yüzde 100 artış sağlıyor.

Tarsus Belediyesi, kadrolu işçilerini ilgilendiren toplu iş sözleşmesi görüşmelerini memnuniyetle sona erdirdi. Yapılan anlaşma ile 2024 yılında kadrolu işçilere uygulanacak ücretlerde yüzde 100'lük önemli bir artış gerçekleştirildi.

Tarsus Belediyesinde Işçilere Rekor Zam!

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, imzalanan yeni toplu sözleşmenin hayırlı olmasını temenni ederken, belediyenin başarılı hizmetlerini tüm mesai arkadaşlarıyla birlikte gerçekleştirdiklerini belirtti.

Bozdoğan, 'Gece gündüz, kışın soğukta, yazın sıcakta fedakarca çalışan kadrolu işçilerimizin haklarını teslim etmek en doğal görevimizdir. DİSK Genel İş Sendikası ile belediyemiz arasında gerçekleşen toplu iş sözleşmesiyle, 4857 sayılı kanuna tabi kadrolu işçilerimizin ücretlerine yüzde 100 artış yapılarak yeni bir dönem başlatılmıştır. Artan enflasyon ve ekonomik sıkıntılarda tüm işçilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Tüm kadrolu işçi personelimize hayırlı olsun' dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız