Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Mersin | Bir Aileyi Yakarak Öldürmüştü! Tutuklandı!

Bir Aileyi Yakarak Öldürmüştü! Tutuklandı!

Mersin'de yaşanan korkunç olayda, bir aile yangında hayatını kaybetti. Ancak yapılan incelemeler sonucu olayın bir cinayet olduğu ortaya çıktı. Baba bıçaklanarak öldürülmüş, anne ve oğlu ise zehirlenmiş olabilir.

Mersin'de yaşanan korkunç olayda, bir aile yangında hayatını kaybetti. Ancak yapılan incelemeler sonucu olayın bir cinayet olduğu ortaya çıktı. Baba bıçaklanarak öldürülmüş, anne ve oğlu ise zehirlenmiş olabilir.

Bir Aileyi Yakarak Öldürmüştü! Tutuklandı!

Mersin'in ilçesinde, bir evde çıkan yangında hayatını kaybeden baba, anne ve oğlunun cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Olay, İlemin Mahallesi'nde meydana geldi.

Evde çıkan yangın sonrasında itfaiye, sağlık ekipleri ve jandarma olay yerine sevk edildi. Ancak eve ulaşan ekipler, anne Nurgül (35) ve oğlu Emrullah Kaya (11)'nın kısmen yanarak hayatını kaybettiğini belirledi. Baba Neşet Kaya'nın ise araç içerisinde tamamen yanmış halde cesedi bulundu. Jandarma ekipleri ve savcının incelemelerinin ardından cenazeler Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Baba Bıçaklanarak Öldürüldü, Anne ve Oğlu Zehirlenmiş Olabilir

Olay yeri inceleme ve otopsi raporlarına göre, babanın önce bıçaklanarak sonra yakıldığı tespit edildi. Anne ve oğlunun ise muhtemelen zehirlenerek öldürüldüğü değerlendiriliyor. Bu durum üzerine Cumhuriyet Savcılığı, geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. İl Jandarma ve Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafından şüphelinin tespiti için saha çalışmaları yapıldı.

Katil Zanlısı Tespit Edildi

Olayın ardından yapılan detaylı çalışmalarda, şüphelinin aynı mahalleden 35 yaşındaki H.E. olduğu belirlendi. Ayrıca, şüphelinin Nurgül'ün alyansını kuyumcuda sattığı ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, şüphelinin ikamet ettiği başka bir mahalleyi belirledi ve dün akşam operasyon düzenledi.

Şüpheli Tutuklandı

Operasyon sonucunda yakalanan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız