Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat | Türküler Antalya’da yankılandı

Türküler Antalya’da yankılandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği İcra Heyeti ve Halk Oyunları Bölümü muhteşem bir konser verdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Türk Halk Müziği İcra Heyeti ve Halk Oyunları Bölümü muhteşem bir konser verdi.

Türküler Antalya’da yankılandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nden alınan bilgiye göre Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'na bağlı İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı “Türkü Türkü Türkiye’m Yeni Sesler” konseri ile türkü dolu bir geceye daha imza attı.

EMIN7156

Türkiye’nin her yöresinden her bölgesinden türkülerin seslendirildiği gecede icra heyetine yeni katılan sesler de sahneye çıktı.

EMIN7156

TÜRKÜLER HALAYLARA KARIŞTI

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Şef Yiğit Aktı yönetiminde sahneye çıkan icra heyeti solo ve koro şakılar seslendirdi.

EMIN7686

İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Oyunları Bölümü de oyunlarıyla konsere renk kattı. Halk oyunları ekibi hareketli türkülerde sahne önünde konseri izlemeye gelen vatandaşlarla halay çekti. Konsere katılan müzikseverler türkü dolu bir gece yaşadı.

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız