Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat | Oyuncak Müzesi’nde sömestr etkinliği

Oyuncak Müzesi’nde sömestr etkinliği

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu Oyuncak Müzesi’nde düzenlenen “Müzede Sömestr” etkinliğine katıldı.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu Oyuncak Müzesi’nde düzenlenen “Müzede Sömestr” etkinliğine katıldı.

Oyuncak Müzesi’nde sömestr etkinliği

Kepez Belediyesi,  Dokumapark’ta 14 binin üzerinde oyuncağın sergilendiği Anadolu Oyuncak Müzesi’nde, ara tatildeki çocuklar için muhteşem bir “Müzede Sömestr” etkinliği düzenledi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de, çocukların bu mutlu gününe ortak oldu. Çocuklara tatilin nasıl geçtiğini ve etkinlikte eğlenip eğlenmediklerini soran Başkan Tütüncü, “ Çocuklar sizleri çok seviyoruz. Bu etkinliklerin sizleri çok mutlu ettiğini biliyoruz. Bugün bu mutluluğunuza ortak olmak için geldik” dedi.

MÜZEDE 14 BİN OYUNCAK

Anadolu Oyuncak Müzesi’nde son derece güzel bir sömestr tatili yaşandığına değinen Başkan Tütüncü, oyuncak müzesinde çok güzel etkinliklerin ve atölye çalışmalarının gerçekleştirildiğini söyledi. Müzede çok eski oyuncakların sergilediğini belirten Başkan Tütüncü, “Müzede tam 14 bin oyuncak sergileniyor. Oyuncakların en yenisi 30 yaşında, en eskisi 280 yaşındı. Bu müze dünyanın en güzel oyuncak müzelerinden birisi” diye konuştu.

ÇOCUKLARA MUHTEŞEM BİR KÜTÜPHANE

Dokumapark’ın sadece çocukların oyun oynadığı bir yer olmadığına değinen Başkan Tütüncü, “Burada kitap okuyoruz, şahane bir çocuk kütüphanemiz var. Trenin içinde etkinlikler yapıyoruz. Rayların üzerinde istasyonda durmuş bir tren… Ve müthiş bir Dr. Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi var. O çocuk kütüphanesini de görmenizi isterim. “dedi.

NEŞELİ ADIMLAR ATÖLYESİ

Türkiye’nin en büyük, en geniş, en kapsamlı Bilim Merkezi’ni Antalya’da Dokumapark’ta kurduklarını bildiren Başkan Tütüncü, “Bilim Merkezi’nde de geleceğin bilim insanlarını yetiştirecek programlar uyguluyoruz. Bu bilim merkezi herşeyden önce çocuklar için… Neşeli Adımlar atölyelerine de sizleri bekliyoruz.” dedi.

Müzede Sömestır etkinliğinde bez çanta, 2 ahşap, kukla ve teraryum olmak üzere 5 atölye çalışması yapıldı. Animatör, tiyatro gösterileri, mini disko, kar etkinlikleri düzenlendi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız