Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat | Gençler çaldı huzurevi sakinleri dinledi

Gençler çaldı huzurevi sakinleri dinledi

Genç müzisyenler Elif Eroğlu ve Pınar Yar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Halil Akyüz Huzurevi'nde kalan huzurevi sakinlerine Yaşlılar Haftası nedeniyle keman konseri verdi.

Genç müzisyenler Elif Eroğlu ve Pınar Yar, Antalya Büyükşehir Belediyesi Döşemealtı Halil Akyüz Huzurevi'nde kalan huzurevi sakinlerine Yaşlılar Haftası nedeniyle keman konseri verdi.

Gençler çaldı huzurevi sakinleri dinledi

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Halil Akyüz Huzurevi'nde Yaşlılar Haftası dolayısıyla renkli bir etkinlik düzenlendi. Huzurevinde yaşamlarını sürdüren yaşlı bireylere genç müzisyenler tarafından müzik keyfi yaşatıldı.

HUZUREVİNDE KEMAN SESLERİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Süralsan Konservatuvarı öğrencisi,

ulusal ve uluslararası yarışmalarda kazandığı birinciliklerle Antalya'nın gururu olan Elif Eroğlu ve genç müzisyen Pınar Yar yaşlı bireylere keman dinletisi sundu. Genç müzisyenler gösterdikleri performans ile yaşlı bireylerden alkış aldı. Konser sonunda yaşlı bireyler de genç müzisyenlere teşekkür ederek kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri verdi.

HUZUREVİ YAŞLILAR KEMAN KONSERİ (4)

MÜZİK SESİ İLE İÇİMİZ AÇILDI

Huzurevinde büyüklerine verdiği konserin kendisi için çok anlamlı olduğunu söyleyen Elif Eroğlu, “Müzik her yaştan insana hitap eder. İlk defa huzurevinde değerli büyüklerim önünde keman çaldım çok mutlu oldum. Müzik ruhu dinlendiriyor, umarım bugün onların ruhuna hitap etmiş ve huzur vermişimdir” diye konuştu.

Huzurevi sakinlerinden Haydar Haluk Bulut, konseri çok beğendiğini söyleyerek, “Bizler için farklı bir gün oldu. Genç sanatçılarımızı burada görmek bizleri mutlu etti. Müzik sesi ile içimiz açıldı” diye konuştu.     

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız