Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat | Efsane müdür, okurlarıyla buluşacak

Efsane müdür, okurlarıyla buluşacak

Antalya Eski İl Emniyet Müdürü ve yazar Feyzullah Arslan, Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kepez Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

Antalya Eski İl Emniyet Müdürü ve yazar Feyzullah Arslan, Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kepez Kitap Fuarı’nda okurlarıyla buluşacak.

Efsane müdür, okurlarıyla buluşacak

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Kepez Kitap Fuarı, Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde 3-13 Mayıs tarihleri arasında kapılarını açıyor. Onlarca yazarın katılacağı Kepez Kitap Fuarı’nda, efsane müdür olarak bilinen yazar Feyzullah Arslan da, okuyucularıyla biraya gelecek. Antalya Eski İl Emniyet Müdürü ve yazar Feyzullah Arslan,11-12-13 Mayıs’ta imza günü ve 13 Mayıs’ta saat 12.00’da “Kepez’de Dokuma Hangi Sihirle Okuma Oldu-Okuma Hayattır” konulu söyleşiyle Kepez Kitap Fuarı’nda yerini alacak. Efsane Müdür Feyzullah Arslan, Polisin Hatıra Defterinden, Güldür Güldür Düşündür, İskandinav Ülkeleri Anıları Danca Manca ve Bence gibi daha birçok kitap kaleme aldı.

Efsane-Mudur,-Kepez-Kitap-Fuarinda_3

Haber Merkezi

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız