Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat | Bu hafta Vizyonda ne var? 10 Kasım 2023’te Vizyona Giren Filmler

Bu hafta Vizyonda ne var? 10 Kasım 2023’te Vizyona Giren Filmler

Bu hafta sinemaseverler için heyecan verici bir dönem. Komedi, dram, animasyon ve fantastik türlerinde birbirinden farklı filmler vizyona girecek. İşte 10 Kasım Cuma günü vizyona giren filmler:

Bu hafta sinemaseverler için heyecan verici bir dönem. Komedi, dram, animasyon ve fantastik türlerinde birbirinden farklı filmler vizyona girecek. İşte 10 Kasım Cuma günü vizyona giren filmler:

Bu hafta Vizyonda ne var? 10 Kasım 2023’te Vizyona Giren Filmler

Bu hafta sinemaseverler için heyecan verici bir dönem. Komedi, dram, animasyon ve fantastik türlerinde birbirinden farklı filmler vizyona girecek. İşte 10 Kasım Cuma günü vizyona girecek filmler:

Jeanne Du Barry

Jeanne Vaubernier, işçi sınıfından bir kadın olarak sınıf atlamaya kararlıdır. Fakir hayatından kurtulmak için çekiciliğini kullanmaktan çekinmez. Sevgilisi Kont du Barry, Jeanne’ın çekiciliğinden faydalanarak zenginleşmiştir. Aynı zamanda Richelieu Dükü’nün yardımıyla Jeanne’ı kral ile tanıştırmak için bir toplantı organize eder. Ancak bu tanışma beklentilerin de ötesine geçer; Louis XV ve Jeanne ilk görüşte aşık olur. Kral, Jeanne ile hayatı yeniden keşfeder ve onsuz yaşayamayacağına karar verir. Skandal patlar. Kimse sarayda sokaklardan gelen bir kadını istememektedir.

The Marvels

Nia DaCosta yönetmenliğinde vizyona girecek “The Marvels”, Captain Marvel’ın yeni maceralarını anlatıyor. Despot Kree tarafından çalınan kimliğini geri alan Carol Danvers yani Captain Marvel, Yüce Zeka’dan intikamını almayı başarır. Ancak yaşanan beklenmedik olayın ardından Carol, dünyanın yükünü sırtlamak zorunda kalır. Zorlu bir görevle karşı karşıya olan Carol, bir Kree devrimcisine bağlı anormal bir solucan deliğine gönderilir. Hayatının değişmesine neden olacak olan bu olay sırasında Carol’un güçleri Kamala Khan yani Ms. Marvel ve Carol’ın ayrı düştüğü yeğeni S. A. B. E. R astronotu olan Captain Monica Rambeau ile karışır. Onlarhep birlikte dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir. Brie Larson, Iman Vellani ve Teyonah Parris kadroda yer alıyor.

Seni Görüyorum

Evlerinden ayrılıp İstanbul’a gelen 3 kardeş… Kaan, İbrahim, Tankut; Bu 3 kardeş zorlu yıllar geçirse de, en sonunda İbrahim artık bir doktor, Kaan ünlü bir aktör, Tankut ise Kaan’ın menajeri olmuştur. Kaan bu zor yıllar içerisinde sonu ayrılıkla biten bir evlilik yaşamış ve bu evlilikten kızı Deniz dünyaya gelmiştir. Her şey tam yoluna girmiş ve herkes o zorlu yılları atlatmaya, alışmaya ve unutmaya başlamıştır. Göremedikleri ya da belki görmezden gelmeye çalıştıkları acı kapılarını çalana kadar. Kaan tıpkı ablası gibi aynı hastalığa yakalanmıştır ve anlarlar ki artık yapabilecek bir şey kalmamıştır. Kaan’ın az zamanı vardır yaşama dair. Kaan’ın amacı bu dünyaya gözlerini kapatmadan kızına kendini hep hatırlayabilmesi için bir film çekmektir, bu film öyle bir film olmalı ki Deniz yıllar sonra izlediğinde bile tıpkı babası gibi yaşamın en temel gerçeği olan ölümün onları karşılayacağı o kocaman aileyi bir arada görmeli ve hatırlamalı…bu yüzden filmin oyuncuları da ailesinin fertleri olmalı. Kaan, özlem çeken annesini, kırgın babasını, babasının kötü kararı ile mutsuz bir evliliği olan ablası Bahar’ı, kardeşleri Tankut ve İbrahim’i, biricik kızı Deniz ve eski eşi İpek’i yanına alarak her zorluğa rağmen film çekmeye başlar bu yolculuğa yıllar içerisinde tanıştığı dostları da dahil olur ve bir hayal gerçekleşmeye başlar. Ender Mıhlar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu yapımda, Feyyaz Duman, Melis Birkan ve Hakan Salınmış oynuyor.

Troller Hep Beraber

İki film boyunca süren gerçek dostluk, amansız flörtleşmeden sonra Poppy ve Branch artık resmen, nihayet, bir çiftler! Birbirlerine yakınlaştıkça Poppy, Branch’in gizli bir geçmişi olduğunu fark eder. Bir zamanlar dört erkek kardeşi Floyd, John Dory, Spruce ve Clay ile birlikte favori erkek müzik grubu fenomeni BroZone’daymış. Ama Branch’in kardeşi Flloyd, müzik yeteneklerinden dolayı bir çift kötü adam tarafından kaçırılır. Branch, kardeşini kurtarmak için Poppy ve arkadaşlarıyla birlikte bir maceraya atılır. Bu macera sırasında Branch, aşkı ve aile bağlarını keşfeder.

Bu hafta vizyona girecek diğer filmler arasında “Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası” ve “Aslan Hürkuş 3: Anka Adası” da bulunuyor. Sinemaseverlerin merakla beklediği bu filmler, 10 Kasım Cuma günü vizyona girdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız