Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Kültür Sanat | 12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX Antalya’da Başlıyor

12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX Antalya’da Başlıyor

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde ve TOBB’un desteğiyle düzenlenen 12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 2 Kasım Perşembe günü ANFAŞ Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde ve TOBB’un desteğiyle düzenlenen 12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX, 2 Kasım Perşembe günü ANFAŞ Fuar Merkezi’nde kapılarını açıyor.

12. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX Antalya’da Başlıyor

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, 7 bölgeden yüzlerce yöresel ürünün YÖREX’te sergileneceğini belirtti. Çandır, “YÖREX, Anadolu’nun kuzeyinden güneyine, doğusundan batısına, kültürlerin ve yöresel ürünlerin buluşma noktası olacak” dedi.

YÖREX Anadolu’dur
Başkan Çandır, “YÖREX Anadolu’dur. Antalya’da bu yıl 4 gün boyunca yöresel ürün şöleni yaşayacağız” dedi. Çandır, Gazipaşa çekirdeksiz narından Eskişehir lüle taşına, Aydın incirinden Muğla zeytinyağına kadar yüzlerce ürünün YÖREX’te ziyaretçiyi beklediğini kaydetti.

Yerel Üretici Büyük Marketlerle Buluşacak
YÖREX’te yerel üretici ve firmaları ulusal ve uluslararası market zincirleri ve e-ticaret siteleri ile buluşturacaklarını belirten Çandır, “Yerel ürünlerin katma değerinin artırılması için çalışıyoruz. YÖREX’te yapılacak ikili görüşmelerde büyük iş bağlantıları kuruluyor” dedi.


Ödüllü Bilgi Yarışması

Başkan Ali Çandır, YÖREX kapsamında “Nesi Meşhur?” ödüllü bilgi yarışması düzenleyeceklerini belirtti. Çandır, yarışma ile yöresel ürün farkındalığını artırmayı amaçladıklarını kaydetti.

YÖREX’e Giriş Ücretsiz

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde 10 bin metrekare alanda düzenlenen YÖREX’e herkesin davetli olduğunu belirten Çandır, fuara girişin ücretsiz olduğunu vurguladı.

Çocuklar Bu Fuarı Görmeli

Çandır, özellikle çocukların Anadolu’nun ürünleriyle buluşması gerektiğini söyledi ve annelere “YÖREX’e çocuklarımız birlikte gelin” çağrısında bulundu.

Başkan Ali Çandır son olarak, YÖREX’e destek veren başta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere tüm oda ve borsalara, kalkınma ajanslarına, yerel yönetimlere, kooperatiflere ve üreticilere teşekkür etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız