Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Korkuteli | CHP Antalya Bir Eksikle Ankara'da! İşte Nedeni!

CHP Antalya Bir Eksikle Ankara'da! İşte Nedeni!

CHP Korkuteli Belediye başkan adayı Hasan Can Caran, CHP’nin Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılamadı. İşte detaylar.

CHP Korkuteli Belediye başkan adayı Hasan Can Caran, CHP’nin Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılamadı. İşte detaylar.

CHP Antalya Bir Eksikle Ankara'da! İşte Nedeni!

CHP Korkuteli Belediye başkan adayı Hasan Can Caran, CHP’nin Ankara’da düzenlenecek olan aday tanıtım toplantısına katılamadı.

Sosyal Medya Üzerinden Açıklama

Caran, sosyal medya hesabından neden katılamadığına dair bir açıklama yaptı.

Ekran Görüntüsü 2024 02 18 180056

Trafik Kazası ve Toplantıya Katılamama

Caran’ın paylaşımına göre, 18.02.2024 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantısına katılmak için yola çıktıkları sırada, CHP Korkuteli İlçe Başkanı İsmail Karadeli ile birlikte maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdiler. Neyse ki kazada herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmadı. Ancak bu durum nedeniyle 08.15 Antalya- Ankara uçağına yetişemediler. Konu ile alakalı olarak İl Başkanı'na bilgi verildiği öğrenildi.

İşte Caran'ın Paylaşımı

Caran yaptığı paylaşımda, "18.02.2024 Pazar günü Ankara’da yapılacak olan aday tanıtım toplantımıza katılmak için CHP İlçe Başkanımız İsmail Karadeli ile yolda maddi hasarlı bir trafik kazası geçirdik. Çok şükür ki herhangi bir yaralama ve can kaybına sebebiyet verilmedi.Bu sebepten dolayı 08:15 Antalya- Ankara uçağına yetişemedik. Konu ile alakalı İl Başkanımıza bilgi verilmiştir. Kamuoyuna ve basına saygılarımla" İfadesini kullandı.

Ekran Görüntüsü 2024 02 18 180650

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız