Tüm Türkiye Pençe-Kilit harekat bölgesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen mehmetçiklere ağlarken, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, teröristbaşı Abdullah Öcalan için özgürlük çağrısı yapmış ve 'Kürt sorunu devam ettikçe Tekirdağlı da Trabzonlu da rahat olmayacak' demişti.
DEM Prtili Bakırhan'a tepki çığ gibi büyürken, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 'Trabzon'dan Tekirdağ'a Hakkari'den Edirne'ye hiç fark etmez, memleketimizin pek çok şehrini hedef gösterenler, sadece Türkiye’de değil, dünyanın hiçbir yerinde rahat ve huzur yüzü görmeyecek' dedi.
Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan 6 askerin kimliği belli oldu
DEM Partili Bakurhan'a Sert Yanıt
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan'ın kürt sorunu ve terörle ilgili yaptığı açıklamalara sert bir yanıt verdi. Bakan Uraloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakırhan'ın Türkiye'nin çeşitli şehirlerini hedef göstermesini kabul edilemez olarak değerlendirdi.
MSB duyurdu! 'Şehitlerimiz için' 29 hedef imha edildi
Bakan Uraloğlu: Terörle Mücadelede Tavizsiz ve Güçlü Devam Edecektir
Bakan Uraloğlu, ülke olarak şehitlerin acısını yaşarken, bölücü terör örgütünün siyasi uzantısı olarak nitelendirdiği partinin sözde eş genel başkanının açıklamalarına sert tepki gösterdi. Şehirleri hedef göstermenin sadece Türkiye'de değil, dünyanın herhangi bir yerinde rahat ve huzurun mümkün olmayacağını belirten Uraloğlu, teröristlerle mücadelenin her alanda kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.
Bakan Uraloğlu, açıklamasında terörün millete yaşattığı acıları unutmayacaklarını ve haklı mücadelelerini kararlılıkla sürdüreceklerini vurguladı. Binlerce vatan evladının canını bu bayrak uğruna verdiğini hatırlatan Uraloğlu, terörle mücadelenin her zaman olduğu gibi tavizsiz ve güçlü bir şekilde süreceğini belirtti.