Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Millet İttifakı’nda sessizlik hakim

Millet İttifakı’nda sessizlik hakim

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Millet İttifakı’nın Antalya İl Başkanlıklarında sessizlik hakim.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından Millet İttifakı’nın Antalya İl Başkanlıklarında sessizlik hakim.

Millet İttifakı’nda sessizlik hakim

Yüksek Seçim Kurulu’nun açıkladığı verilere göre AKP’li Cumhurbaşkanı ve Cumhur İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın yüzde 49.62, Millet İttifakı’nın adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 44.89, Ata İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan yüzde 5.17, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ise yüzde 0.44 oy aldı. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ikinci tur ile ilgili partiler çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKANLAR SESSİZ

Antalya’da ki siyasi partilerin il başkanlıklarında sessizlik hakimken, Millet İttifakı’nın il yöneticileri toplantılarına devam ediyor. Sükunet içinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13. Cumhurbaşkanı olması için Millet İttifakı’nın partileri seçim çalışmalarını sürdürüyor. Millet İttifakı’nın il başkanları da partileri ile toplantı yaparak 28 Mayıs’ta ki Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlandığı bilinirken il yöneticileri ve başkalar da sessizliğini korudu.

33645whatsapp-image-2022-05-18-at-192021iyi-parti-antalya-il-baskani-afsin-vahdet-karacan-secildi-173348-20230115duzen-ak-parti-can-cekismektedir-7746ISn_LOCj_400x400-1

Arda KIR

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız