Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Gündem | KUTSO’dan Yeniden Seçilen Geyikçi’ye Ziyaret

KUTSO’dan Yeniden Seçilen Geyikçi’ye Ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Finike Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Geyikçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Finike Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Geyikçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KUTSO’dan Yeniden Seçilen Geyikçi’ye Ziyaret

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Finike Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Geyikçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Batı Antalya’nın Ekonomik Gelişimi

Başkan Geyikçi’ye yeni dönem için hayırlı olsun dileklerini ileten KUTSO Başkanı Özen, önümüzdeki süreçte Batı Antalya ekonomisini geliştirecek projelerle ilgili işbirliği çalışmalarının artarak süreceğini belirtti.

Tarım ve Turizm Sektörlerinde Markalaşma

Finike Belediyesi olarak geçtiğimiz 5 yıl boyunca hem ilçenin hem de Batı Antalya ekonomisinin gelişmesi için yaptıkları çalışmaların önümüzdeki 5 yıl boyunca da artarak süreceğini ifade eden Başkan Mustafa Geyikçi, bölge ekonomisinin güçlenmesi için en büyük paydaşlarının KUTSO olacağını belirtti.

Batı Antalya Ekonomisinin Güçlenmesi

Bölgenin tarihi dokusu, doğası ve alternatif turizm rotalarının bölge turizminde çok önemli değerler olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Geyikçi, “Bölgemizde antik kentler, eşsiz sahiller, yürüyüş yolları, tırmanış alanları gibi birçok farklı alternatif bulunuyor. Bizlerin bu değerleri turizm gezginlerine tanıtmak ve onların tercihlerinde önemli bir yer haline getirmek gerekiyor. Bu çalışmaların yapılması ile bölgemizin turizm gelişimi sağlanacaktır. Bunda da KUTSO bizim önemli bir paydaşımız olacaktır. Turizmin yanı sıra tarımda ve ticarette de yapılacak çalışmalar ile bölge ekonomimizi geliştirip, vatandaşlarımızın ekonomik olarak güçlenmesini sağlamalıyız. Finike Belediyesi olarak yapılacak her türlü olumlu çalışmaya ortak olmaya hazırız” dedi.

Uyumlu Çalışma Devam Edecek

Finike Belediyesi ile geçtiğimiz dönem boyunca her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını belirten KUTSO Başkanı Fahri Özen, “Batı Antalya’nın tarımını, turizmini, ticaretini geliştirecek her projede yer almaya hazırız. Geçtiğimiz dönemde bu çalışmaları birlikte yaptık. Şimdi bu çalışmaları artırarak bölgemizin gücünü birlikte hak ettiği noktaya getireceğiz. Batı Antalya’nın güçlenmesi, Antalya’nın güçlenmesi demektir. Biz Mustafa Geyikçi başkanımızla birlikte bu gücü önümüzdeki dönemde göstereceğiz. Ben bir kez daha kendisini tebrik ediyor ve görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız