Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Gündem | Diyarbakır'da kan davalı iki aileden medyan savaşı

Diyarbakır'da kan davalı iki aileden medyan savaşı

Diyarbakır Bismil'de kan davalı iki aile arasında çıkan silahlı çatışma çıktı. Çatışmada çok sayıda ölü ve yaralı var.

Diyarbakır Bismil'de kan davalı iki aile arasında çıkan silahlı çatışma çıktı. Çatışmada çok sayıda ölü ve yaralı var.

Diyarbakır'da kan davalı iki aileden medyan savaşı

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaşanan feci olayda iki kan davalı aile arasında çıkan kavgada 3 kişi öldü.

Bir yıl önce şakalaşma sonucu iki arkadaş arasında çıkan tartışmada bir kişinin hayatını kaybetmesiyle olay kan davasına döndü.

SOKAKTA KARŞILAŞTILAR

Dumlupınar Mahallesi 802’nci sokakta karşılaşan taraflar arasında silahlı kavga çıktı. 23 HB 460 plakalı hafif ticari araçtan inen şahıslar, 34 YT 8621 plakalı hafif ticari araç içerisinde bulunan husumetlilerine ateş etti.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Tarafların bir birine karşılık verdiği olayda, Recep Gümürcü (22) ve Hisamettin Tekin’in olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler, olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Morgu’na götürüldü.

Yaralanan Meydin Gümürcü ve Sedat T. ise ilk müdahalelerinin ardından kentteki hastanelere sevk edildi. Meydin Gümürcü, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Olay ile ilgili soruşturma sürerken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız