Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Futbol | Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Hazır

Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Hazır

Fenerbahçe Başkan adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza topladı ve şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Lansman toplantısında kongre üyelerinden destek aldı ve birlik mesajı verdi.

Fenerbahçe Başkan adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza topladı ve şampiyonluk hedefiyle yola çıktı. Lansman toplantısında kongre üyelerinden destek aldı ve birlik mesajı verdi.

Sadettin Saran Fenerbahçe Başkanlığı İçin Hazır

Fenerbahçe Başkan adayı Sadettin Saran, 48 saat içinde 500 imza topladıklarını duyurarak, "Eğer göreve gelirsek, sabır ve zaman talep etmiyoruz. Amacımız Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak" dedi.

Lansman Toplantısında Kongre Üyelerinden Destek

İş insanı Sadettin Saran, Fenerbahçe Başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra, Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen lansman toplantısında kongre üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu eski Başkanı Vefa Küçük de hazır bulunarak Saran'a destek verdi.

Şampiyonluk Hedefi ve Adaylık Süreci

Saran, Fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, adaylık süreciyle ilgili detaylar paylaştı. Kasım ayında Ali Koç ile bir araya geldiklerini ve durumu görüştüklerini ifade eden Saran, takımın şampiyonluğa gittiğini ve kongre sürecine girmek istemediklerini ancak gerektiğinde hazır olduklarını vurguladı. Saran, resmi olarak aday olabilmek için 500 imza topladıklarını söyledi ve bu süreçte kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.

Fenerbahçe'nin Ortak Değeri: Birlik ve Beraberlik

Fenerbahçe için önemli olanın birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Saran, "Fenerbahçe hiçbir şahsa ait değildir. Fenerbahçe sizindir, Fenerbahçe bizimdir. Fenerbahçe hepimizindir" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız