Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
20°
Akdeniz Gerçek | Galeriler | Antalya | Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular!

Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular!

Kepez’de Nasrettin Hoca Kreş öğrencileri, yangında zarar gören orman alanını yeniden yeşertmek için minik elleriyle geleceğe fidan dikti.

Kepez’de Nasrettin Hoca Kreş öğrencileri, yangında zarar gören orman alanını yeniden yeşertmek için minik elleriyle geleceğe fidan dikti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular!
Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular! 1
Kepez Belediyesi Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencileri, Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlikte minikler geleceğe fidan dikti.
1 / 5
Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular! 2
Kepez Belediyesi, geleceğin çevre dostu bireylerini yetiştirmek için çocuklara doğa sevgisi ve çevre bilincini erken yaşta aşılıyor.
2 / 5
Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular! 3
Varsak Aydoğmuş Mahallesi’nde üç ay önce meydana gelen yangında zarar gören orman alanında Antalya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından fidan dikim etkinliği düzenlendi.
3 / 5
Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular! 4
Kepez Belediyesi Nasrettin Hoca Kreş ve Gündüz Bakımevleri’nin minikleri de katılarak, geleceğe nefes olacak fidanları toprakla buluşturdu. Öğretmenleri eşliğinde etkinlik alanına gelen çocuklar, hem fidan dikmeyi öğrendi, hem de doğanın korunmasının önemini yerinde deneyimleme fırsatı buldu. Etkinlikte miniklere çevre duyarlılığı, temiz doğa bilinci ve sürdürülebilir yaşam konularında bilgilendirmeler de yapıldı.
4 / 5
Kepez’de Minikler Yangın Sonrası Ormana Umut Oldular! 5
Kepez Belediyesi’nin çevreye duyarlı nesiller yetiştirme hedefi doğrultusunda destek verdiği etkinlik, katılımcıların hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. Miniklerin heyecanı ve doğaya olan sevgisi, yangın sonrası yeniden yeşerecek alan için umut oldu. Fidan dikim etkinliğine Varsak Aydoğmuş Mahalle Muhtarı Serap Yılmaz ve çok sayıda minik öğrenci katıldı.Etkinlik hakkında bilgi veren Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Birsen Atmaca, “Başkanımız Mesut Kocagöz’ün destekleriyle bugün burada çocuklarımızla birlikte fidan dikimine geldik. Geleceğe nefes olacağız. Her fidan bir umuttur, onların geleceğidir, yarınlarıdır” dedi.
5 / 5
Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız