Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | Türkiye ile KKTC arasında ekonomik ilişkileri daha da güçlendirecek adım

Türkiye ile KKTC arasında ekonomik ilişkileri daha da güçlendirecek adım

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu, Türkiye ile arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti’ne resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu, Türkiye ile arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti’ne resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Türkiye ile KKTC arasında ekonomik ilişkileri daha da güçlendirecek adım

Sanayi ve Ticaret Konfederasyonu, Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki ekonomik ve ticari ilişkilere katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Devleti’ne resmi bir ziyaret gerçekleştirecek. SANKON Genel Sekreteri Av. Özkan Atalay, "İş insanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan 20 kişilik heyet, Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasındaki ekonomik, ticari, ithalat ve ihracat ilişkilerimize katkı sağlamak amacıyla, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne 3 günlük resmi ziyaret gerçekleştirecektir. SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, genel başkan seçildikten sonraki ilk resmi yurt dışı ziyaretini KKTC’ye yapacaktır. Heyet, devlet erkanı ve hükümet yetkilileri ile yapacağı resmi görüşmelerin ardından, ekonomik, ticari, ithalat ve ihracat ilişkilerimize önemli katkılar sağlayacak anlaşmalar yapacaktır. Heyeti Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan ekonomik sivil toplum kuruluşlarıyla, sanayi ve ticaret odalarıyla ve şirketlerle ikili görüşmeler gerçekleştirerek, 2 ülke arasındaki ekonomik, ticari, ithalat ve ihracat ilişkilerinin güçlenmesi için fikir alışverişinde bulunacaklardır. Bu ziyarette, Ankara Sağlık Turizmi Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Aysun Baykarabulut, Ankara İthalat ve İhracat Federasyonu Başkanı Mahmut Tandoğan, bazı yönetim kurulu üyeleri ve iş adamları, SANKON Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu’na eşlik edecektir" dedi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız