Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | Seferihisar-Samos Adası feribot seferleri başladı

Seferihisar-Samos Adası feribot seferleri başladı

İzmir'den Samos'a yapılan feribot seferleri, kapıda vize kolaylığıyla başladı. Detaylar haberimizde...

İzmir'den Samos'a yapılan feribot seferleri, kapıda vize kolaylığıyla başladı. Detaylar haberimizde...

Seferihisar-Samos Adası feribot seferleri başladı

İzmir'in Seferihisar ilçesi ile Yunanistan'ın Samos Adası arasında yapılan feribot seferleri, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Teos Marina'nın iş birliğiyle başlayan sezonun ilk seferinde, yolcular kapıda vize uygulamasından faydalandılar.

Seferihisar Samos Adası Feribot Seferleri Başladı (3) Result

Feribot Seferleri Yoğun İlgiyle Başladı 

Seferihisar ilçesi ile Yunanistan'ın Samos Adası arasında düzenlenen feribot seferleri, bölge halkı tarafından büyük ilgi gördü. Teos Marina'nın ev sahipliği yaptığı sezonun açılış seferinde, vatandaşlar, kapıda vize uygulamasıyla kolaylıkla işlemlerini gerçekleştirdiler.

Seferihisar Samos Adası Feribot Seferleri Başladı (2) Result

Yetkililerden Açıklamalar

Teos Marina Müdürü Faruk Günlü, kapıda vize uygulamasının yolcu sayısını artıracağını belirterek, "Pandemi döneminde seferler azalmıştı. Bu sene İDO ile iş birliği yaptık ve sezonun ilk seferini gerçekleştirdik. Heyecanlıyız. Kapıda vize imkanıyla birlikte yolcu sayısında artış bekliyoruz" şeklinde konuştu.

İDO Operasyon Koordinatörü İsmail Demir ise İDO'nun deneyiminden bahsederek, "İDO'nun 37 yıllık tecrübesi var ve artık Ege adalarında hizmet veriyoruz. Kapıda vize uygulamasıyla ilgili ufak tefek aksaklıklar giderilecek. Seferihisar-Samos hattı için biletleme ücreti 45 Euro, gidiş dönüş şeklinde düzenleniyor. Kuşadası-Samos hattı için ise 52 Euro ücret belirlendi. Seferihisar'dan Samos'a olan seyahatimiz yaklaşık bir saat sürüyor" ifadelerini kullandı.

Seferihisar Samos Adası Feribot Seferleri Başladı (4) Result

Yolcular Memnun

Feribot seferlerine katılan yolcular, seyahat süresinin kısalmasından ve kapıda vize uygulamasından memnuniyetlerini dile getirdiler. Yapılan düzenlemelerin seyahatlerini kolaylaştırdığını belirten yolcular, bu hizmetin devamını dilediklerini ifade ettiler.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız