Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Ekonomi | O ilçede ekmek artık ücretsiz

O ilçede ekmek artık ücretsiz

Kestel Belediyesi, ekonomik zorluklar içindeki ailelere yönelik önemli bir adım attı. Artık ekmeği ücretsiz dağıtacak olan belediye, sosyal yardım kapsamını genişleterek toplumun çeşitli kesimlerine destek olmayı hedefliyor.

Kestel Belediyesi, ekonomik zorluklar içindeki ailelere yönelik önemli bir adım attı. Artık ekmeği ücretsiz dağıtacak olan belediye, sosyal yardım kapsamını genişleterek toplumun çeşitli kesimlerine destek olmayı hedefliyor.

O ilçede ekmek artık ücretsiz

Bursa'nın Kestel Belediyesi, kendi bünyesindeki ekmek üretim tesislerinde yaptığı değişiklikle, artık ekmeği ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak dağıtacak. Belediye başkanı Ferhat Erol, bu kararın alınmasının ardındaki amaçları hakkında açıklamalarda bulundu.

Ekmek Üretim Tesislerinde Değişiklik

Kestel Belediyesi, ekonomik olarak zor durumda olan vatandaşları desteklemek amacıyla ekmek üretim tesislerinde önemli bir değişikliğe gitti. Artık 1 liradan satılan ekmek, ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz olarak ulaştırılacak. Başkan Erol, bu adımın toplumun geniş kesimlerine hizmet etme amacını taşıdığını belirtti.

Sosyal Yardım Kapsamı Genişliyor

Bursa'nın Kestel Belediyesi bünyesindeki modern üretim tesisinde hazırlanarak 400 gram ekmek, ücretsiz olarak 1500 aileye dağıtılmaya başlandı.. Bu adım, belediyenin sosyal sorumluluklarını yerine getirme çabasının bir yansıması olarak görülüyor.

Başkan Erol, belediyenin fırınında üretilen kaliteli ekmeğin ücretsiz olarak dağıtılacağını belirtirken, isteyenlere piyasanın yarı fiyatına 10 liradan satılacağını da açıkladı. Ayrıca, günlük 6 bin ekmek üretimi gerçekleştirildiğini ve 15 bin ekmeğe kadar kapasitenin bulunduğunu vurguladı.

İhtiyaç Sahiplerine Özel Desteğe Devam

Başkan Erol, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik desteğin devam edeceğini belirtti. Evinde çıkamayan veya yaşlılık ve hastalık sebepleriyle dışarıya gelemeyen ailelere özel olarak ekmeklerin ulaştırılacağını ifade etti. Ayrıca, haftalık pazar ihtiyaçlarının da karşılanacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız