Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Dünya | TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Gürcistan İçişleri Bakanı ile Buluştu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Gürcistan İçişleri Bakanı ile Buluştu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, resmi ziyaret kapsamında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, resmi ziyaret kapsamında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi.

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar Gürcistan İçişleri Bakanı ile Buluştu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, resmi ziyaret kapsamında Gürcistan'ın başkenti Tiflis'e geldi.

Akar'ın temasları kapsamında Gürcistan İçişleri Bakanı Vakhtang Gomelauri ile bir araya geldiği bildirildi.

Akar ve Heyeti Gürcistan İçişleri Bakanıyla Görüştü

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ve beraberindeki heyet, Gürcistan İçişleri Bakanı Vakhtang Gomelauri ile Tiflis'te bir araya geldi. Görüşmenin detayları hakkında bilgi verilmezken, tarafların yakın ilişkileri güçlendirmeye yönelik çaba içinde oldukları belirtildi.

Gürcistan ve Türkiye Arasındaki İlişkiler Vurgulandı

Görüşme sonrasında Gürcistan İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, tarafların Gürcistan ile Türkiye arasındaki ilişkilerin önemini vurguladığı ifade edildi. Açıklamada, gelecekteki işbirliği alanlarının görüşüldüğü ve ilişkilerin derinleştirilmesine yönelik umutların dile getirildiği belirtildi.

Gomelauri'den İşbirliği Mesajı

Gürcistan İçişleri Bakanı Gomelauri, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, iki ülke arasındaki kolluk kuvvetleri işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Türkiye ile olan işbirliğini genişletmeye hazır olduklarını belirten Gomelauri, bu işbirliğinin Gürcistan için kritik bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız