Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Dünya | Şeker Hastası Küçük Kızı Şekerle Besleyerek Öldürdü

Şeker Hastası Küçük Kızı Şekerle Besleyerek Öldürdü

ABD'de yaşanan trajik bir olayda, şeker hastası küçük bir kız, annesinin uyguladığı yanlış diyet nedeniyle hayatını kaybetti. Anne, şekerle besleyerek çocuğun ölümüne neden olmaktan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABD'de yaşanan trajik bir olayda, şeker hastası küçük bir kız, annesinin uyguladığı yanlış diyet nedeniyle hayatını kaybetti. Anne, şekerle besleyerek çocuğun ölümüne neden olmaktan 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Şeker Hastası Küçük Kızı Şekerle Besleyerek Öldürdü

ABD'de yaşanan bir olayda, 41 yaşındaki Tamara Banks, 4 yaşındaki şeker hastası kızı Karmity Hoeb'e büyük ölçüde şekerli içeceklerden oluşan bir diyet uygulayarak ölümüne sebebiyet vermekten suçlu bulundu.

Karmity'nin öldüğünde tüm dişlerinin çürük olduğu ve hiç diş hekimine gitmediği belirtildi.

Savcı: Bu Kasten Bir Eylemdi

Savcı Yardımcısı Clay Tharp, "Bu çocuğun ölmesi için kasten uğraşmışlar. Bu şimdiye kadar karşılaştığım en trajik vakalardan biri olabilir" şeklinde konuştu.

Küçük Kızın Beyin Ölümü Gerçekleşti

Cincinnati Çocuk Hastanesi Tıp Merkezinde yaşam destek ünitesine bağlanan küçük kızın beyin ölümü gerçekleştiği bildirildi.

Ölüm Nedeni: Diyabetik Ketoasidoz

Karmity'nin ölüm nedeninin, diyabetli kişilerin hayatını tehdit eden bir durum olan "diyabetik ketoasidoz" olduğu ve hiç tedavi görmediği belirlendi. Amerikan Pediatri Akademisi'nin Ohio bölümü başkanı Chris Peltier, çocukların hızla diyabet hastası olabileceğini ve tedavi edilmezse hızla komaya girebileceğini ve ölebileceğini açıkladı. Tamara Banks, 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız