Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Dünya | İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor!

İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor!

Tel Aviv'de binlerce İsrailli, Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılara ve hükümetin politikalarına karşı tepki göstermek amacıyla bir araya geldi.

Tel Aviv'de binlerce İsrailli, Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılara ve hükümetin politikalarına karşı tepki göstermek amacıyla bir araya geldi.

İsrailliler Netanyahu’yu protesto ediyor!

Tel Aviv'de binlerce İsrailli, Gazze Şeridi'ne yönelik devam eden saldırılara ve hükümetin politikalarına karşı tepki göstermek amacıyla bir araya geldi. Kaplan Caddesi'nde düzenlenen protestoya katılan kalabalık, İsrail bayrakları ve davullar eşliğinde, Binyamin Netanyahu hükümetini eleştirerek, ülkenin güvenliğini kötü yönetmekle suçladı ve acil seçim talep etti.

Göstericiler, üzerinde Netanyahu'nun yüzünün olduğu pankartlar taşıdı ve giydikleri tişörtlerde, kırmızı renkli el izi ile birlikte "Suçlu" ve "Sorumlu" ifadelerini kullandı. Protestoya katılanlar, geçen araçlara kornalarla destek verdi. Gazze'ye yönelik saldırılara karşı dünya genelinde artan tepkiler, İsrail içinde de hükümetin politikalarına karşı büyüyen bir muhalefetin göstergesi olarak ortaya çıkıyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız