Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Dünya | Bebeğini Evde Bırakıp Tatile Giden Anneye Müebbet Hapis Cezası

Bebeğini Evde Bırakıp Tatile Giden Anneye Müebbet Hapis Cezası

ABD'nin Ohio'da eyaletinde yaşanan trajik olayda Kristel Candelario, 16 aylık bebeğini tatil için evde tek başına bırakarak ölümüne yol açtı. Mahkeme, Candelario'ya ömür boyu hapis cezası verdi.

ABD'nin Ohio'da eyaletinde yaşanan trajik olayda Kristel Candelario, 16 aylık bebeğini tatil için evde tek başına bırakarak ölümüne yol açtı. Mahkeme, Candelario'ya ömür boyu hapis cezası verdi.

Bebeğini Evde Bırakıp Tatile Giden Anneye Müebbet Hapis Cezası

ABD'nin Ohio eyaletinde geçtiğimiz yıl tatil için evden ayrılıp 16 aylık kızı Jailyn'i yalnız bırakan 32 yaşındaki Kristel Candelario, mahkeme karşısına çıktı. Bebeği aç ve susuz bırakarak ölümüne yol açan Candelario, ağırlaştırılmış cinayet ve çocuğun hayatını tehlikeye atma suçlarından ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı.

Yargıç Brendan Sheehan, Candelario'nun kızını aç bırakarak en büyük ihaneti işlediğini ifade etti. Sheehan, Candelario'ya 'Jailyn'in hapisten çıkmasına izin vermediğin gibi sen de özgürlüğün olmadığı bir hücrede kalmalısın. Ancak hapishane sana, bebeğine vermediğin yemek ve suyu verecek' dedi.

Candelario'nun Savunması

Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Candelario, bağışlanmak için dua ettiğini söyledi. Bebeğinin ölümü nedeniyle büyük acı çektiğini belirten Candelario, 'Yaşananlardan dolayı çok üzgünüm. Yaptıklarımı haklı çıkarmaya çalışmıyorum ama kimse ne kadar acı çektiğimi, neler yaşadığımı bilmiyor' şeklinde konuştu.

Ne Olmuştu?

Kristel Candelario, 6 Haziran 2023’te kızını Ohio eyaletine bağlı Cleveland kentindeki evde yalnız bırakarak Detroit ve Puerto Rico’ya tatile gitmişti. 10 gün sonra eve döndüğünde kızının yaşamadığını fark eden Candelario, sağlık ekiplerine haber vermişti. Yapılan otopsi sonucunda bebeğin en az 7 kilo kaybettiği ve açlık ile susuzluktan öldüğü belirlenmişti. Candelario, tatil yaptığı sırada sosyal medya hesabında arkadaşlarıyla eğlendiği fotoğrafları paylaşmıştı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız