Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Çevre | Kaçak Moloz Dökümüne Ceza Yağdı

Kaçak Moloz Dökümüne Ceza Yağdı

Osmangazi Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarına kaçak moloz dökerek çevre ve görüntü kirliliğine neden olanlara karşı sıkı denetimlere devam ediyor.

Osmangazi Belediyesi, ilçenin çeşitli noktalarına kaçak moloz dökerek çevre ve görüntü kirliliğine neden olanlara karşı sıkı denetimlere devam ediyor.

Kaçak Moloz Dökümüne Ceza Yağdı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın'ın talimatları doğrultusunda denetimlerini arttıran zabıta müdürlüğü ekipleri, seçimlerin ardından geçen 4 aylık süre içinde kaçak moloz döken şahıs ve firmalara toplamda 375 bin lira ceza kesti.

A W262024 04

Çevre ve Halk Sağlığı İçin Sürekli Denetim

Belediye ekipleri, doğaya büyük zarar veren ve çevre kirliliğine yol açan inşaat atığı dökümlerini önlemek için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Yasal döküm sahaları dışındaki noktalara izinsiz olarak moloz ve çöp dökenleri yakın takibe alan ekipler, halk sağlığını tehdit eden kişi ve kurumlara ciddi yaptırımlar uyguladı. Geçit, Veysel Karani, Çağlayan, Nilüferköy ve Aksungur gibi bölgelerde yoğunlaşan denetimlerde, kaçak moloz dökümü yaptığı tespit edilen kişi ve firmalara 2 bin 52 lira ile 63 bin 683 lira arasında değişen para cezaları kesildi.

A W262024 03

Başkan Erkan Aydın'ın Döneminde Yoğun Çalışmalar

Erkan Aydın'ın göreve başlamasının ardından geçen 4 aylık sürede, 33 şahıs ve firmaya toplam 375 bin lira ceza kesildi. Ekipler, zamanında müdahalelerle çevre katliamının önüne geçerek, cezai işlemler sonrasında dökülen hafriyatın da sorumlular tarafından bölgeden kaldırılmasını sağladı.

A W262024 05

Dere Kenarları ve Tarım Alanlarına Özel Dikkat

Özellikle dere kenarları ve verimli tarım alanlarına kaçak olarak dökülen hafriyatların önüne geçmek için yoğun mesai harcayan ekipler, insan ve çevre sağlığı açısından tehlike arz eden gelişigüzel moloz dökümü konusunda uyarılarda bulundu. Kurallara uymayan kişi ve işletmeler hakkında cezai işlem uygulamaya devam edeceklerini belirten yetkililer, denetimlerin süreceğini vurguladı.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız