Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Tosya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

Tosya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

Tosya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşlı bir çift, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle trajik bir şekilde yaşamını yitirdi.

Tosya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşlı bir çift, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle trajik bir şekilde yaşamını yitirdi.

Tosya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

Tosya ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde yaşlı bir çift, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle trajik bir şekilde yaşamını yitirdi. Olay, dün gece saatlerinde Şehit Hilmi Şekerci Caddesi'nde gerçekleşti. Mustafa Topuz (85) ve Ayşe Topuz (77) çifti, uyumadan önce evlerinde yaktıkları soba nedeniyle karbonmonoksit gazına maruz kaldı.

Kızları Acı Haberle Karşılaştı

Çiftin sahur vakti anne ve babalarını uyandırmak için telefonla arayan kızları, cevap alamayınca endişelenerek evlerine gitti. Evlerine ulaştıklarında ise korkunç bir manzara ile karşılaştılar. Baba ve annelerinin cansız bedenleriyle karşılaşan kızları, derin bir şok yaşadı.

A W168050 03

Olay Yerine Sağlık Ekipleri Sevk Edildi

Çiftin kızlarının 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aramasının ardından sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, Mustafa Topuz ve eşi Ayşe Topuz'un karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

A W168050 02

İnceleme Devam Ediyor

Olay sonrası Cumhuriyet savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sürüyor. Yaşlı çiftin cenazeleri, Tosya Devlet Hastanesi morguna kaldırılarak otopsi için bekletiliyor.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız