Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | THY yolcularını ağlattı! Yaptırım isteniyor

THY yolcularını ağlattı! Yaptırım isteniyor

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-Van seferini yapan uçak, hava muhalefeti nedeniyle planlanan Van Ferit Melen Havaalanı inişi yerine Diyarbakır Havalimanı'na indi.

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-Van seferini yapan uçak, hava muhalefeti nedeniyle planlanan Van Ferit Melen Havaalanı inişi yerine Diyarbakır Havalimanı'na indi.

THY yolcularını ağlattı! Yaptırım isteniyor

Türk Hava Yolları'na ait İstanbul-Van seferini gerçekleştiren uçak, hava muhalefeti nedeniyle Van Ferit Melen Havaalanı yerine Diyarbakır Havalimanı'na iniş yaptı. Akşam saat 17.30'da planlanan iniş, türbülans ve hava muhalefeti nedeniyle gerçekleşmedi. Uçağın yaklaşık iki saat havada kalması ve birkaç kez türbülansa girmesi nedeniyle yolcular arasında panik yaşandı.

Uçağın sallanması sırasında bağıran ve ağlayan yolcular, Diyarbakır Havalimanı'na güvenli bir şekilde inildiğinde derin bir nefes aldı. Ancak havalimanında özellikle THY yetkililerinin yolcularla ilgilenmemesi ve gereken müdahalenin yapılmamasına tepki gösteren yolcular, bu duruma karşı rahatsızlıklarını dile getirdi. Yetkililerin duruma ilişkin gerekli yaptırımları uygulaması talep edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız