Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Tekirdağ'da 'Zıpkın-13' Operasyonu: Bin 650 Kişinin GBT Sorgulaması Yapıldı

Tekirdağ'da 'Zıpkın-13' Operasyonu: Bin 650 Kişinin GBT Sorgulaması Yapıldı

Tekirdağ'da Zıpkın-13 operasyonu kapsamında 1650 kişinin GBT sorgulaması yapıldı, aranan 7 kişi yakalandı ve trafik kurallarını ihlal eden sürücülere ceza kesildi.

Tekirdağ'da Zıpkın-13 operasyonu kapsamında 1650 kişinin GBT sorgulaması yapıldı, aranan 7 kişi yakalandı ve trafik kurallarını ihlal eden sürücülere ceza kesildi.

Tekirdağ'da 'Zıpkın-13' Operasyonu: Bin 650 Kişinin GBT Sorgulaması Yapıldı

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, aranan şahıslara yönelik düzenlediği Zıpkın-13 operasyonu kapsamında geniş çaplı bir huzur ve güven uygulaması gerçekleştirdi.

Operasyon sırasında 417 araç durduruldu ve bin 650 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yapıldı.

Tekirdağ'da 'Zıpkın 13' Operasyonu4-1

Aranan Şahıslar Yakalandı

Operasyon neticesinde, hakkında arama kararı bulunan 7 kişi yakalandı. Ayrıca, kurallara uymadığı tespit edilen 7 sürücüye toplamda 6 bin 336 lira trafik idari para cezası kesildi. Bu cezalar, trafik güvenliğinin sağlanması ve kurallara uyulmasının teşvik edilmesi amacıyla uygulandı.

Tekirdağ'da 'Zıpkın 13' Operasyonu2

Huzur ve Güven İçin Devam Edecek

Jandarma ekiplerinin, vatandaşların huzur ve güven içerisinde yaşamlarını sürdürebilmeleri için bu tür operasyonlara devam edeceği belirtildi. Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, bu tür uygulamaların suç oranlarını azaltmada ve halkın güvenliğini sağlamada büyük rol oynadığını vurguladı.

Tekirdağ'da 'Zıpkın 13' Operasyonu3

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız