Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Tekirdağ'da Feci Kaza! Domuza Çarpan Otomobil Takla Atarak Tarlaya Uçtu

Tekirdağ'da Feci Kaza! Domuza Çarpan Otomobil Takla Atarak Tarlaya Uçtu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin domuza çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin domuza çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ise yaralandı.

Tekirdağ'da Feci Kaza! Domuza Çarpan Otomobil Takla Atarak Tarlaya Uçtu

Kaza, gece saatlerinde İstanbul yolu üzeri Seymen Mahallesi mevkiinde gerçekleşti. Çorlu istikametine seyir halinde olan İbrahim Dikmen'in kullandığı 59 ABB 520 plakalı otomobil, aniden yola fırlayan bir domuza çarptı. Çarpmanın etkisiyle kontrolü kaybeden araç, taklalar atarak tarlaya savruldu.

A W249745 02

Yaralılar ve Hayatını Kaybeden

Kaza sonrası hurdaya dönen otomobilde, sürücü İbrahim Dikmen’in eşi Nazmiye Dikmen ve kızı Begüm Dikmen yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan 29 yaşındaki eczacı Begüm Dikmen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

A W249745 09

Sürücünün Açıklamaları

Kazayla ilgili açıklama yapan sürücü İbrahim Dikmen, "Tatilden dönmüştük. Yolun ortasında bir şeye çarptık ama o an fark edemedik. Meğerse domuza çarpmışız ama nereden çıktığını göremedik. Domuz 3-5 saniye daha geç gelse belki de bu kaza olmayacaktı," dedi.

A W249745 03

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız