Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Taksim Meydanı'ndaki Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Taksim Meydanı'ndaki Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz yaz Taksim Meydanı'nda polis ekipleri ile iki genç kadın arasında yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay sırasında kadınlar polisle kavga etti, hakaretlerde bulundu ve sonunda gözaltına alındılar.

Geçtiğimiz yaz Taksim Meydanı'nda polis ekipleri ile iki genç kadın arasında yaşanan olayın görüntüleri ortaya çıktı. Olay sırasında kadınlar polisle kavga etti, hakaretlerde bulundu ve sonunda gözaltına alındılar.

Taksim Meydanı'ndaki Olayın Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Geçtiğimiz yaz Taksim Meydanı'nda gece saatlerinde devriye gezen bir polis ekibi, iki genç kadını yoldan çekilmeleri için uyardı. Ancak bu uyarıya sert tepki veren kadınlar, polisle tartışmaya girdi. Küfürler savuran kadınlar, polis aracına da zarar verdi ve olay bir anda kontrolden çıktı.

Polisin durumu sakinleştirme çabalarına rağmen, iki kadın direnmeye ve küfürler etmeye devam etti. Polis otosuna da zarar veren kadınlar, sonunda polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınırken bile direnen kadınlar, polis aracına bindirilirken de sorun çıkardılar. Olayın kamera kayıtlarına yansıması, şiddetin boyutlarını gösteriyor.

Hastanede ve Karakolda Yaşananlar

İki kadın sağlık kontrolü için hastaneye götürüldüğünde, polis memurlarına saldırmayı sürdürdü. Doktora küfür ve hakaret eden kadınlar, hastanedeki güvenlik görevlilerinin müdahalesine rağmen sakinleşmedi. Doktorun beyaz kod uyarısı vermesi, olayın ciddiyetini gösterdi. Karakola götürüldüğünde ise kadınlar, polis memurlarına saldırarak burayı da karıştırdı.

Serbest Bırakılan Kadınlar

Geceyi nezarethanede geçiren kadınlar, ertesi gün adliyeye sevk edildi. Çıkartıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldılar. Olayla ilgili mahkeme sürecinin devam ettiği bildirildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız