Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Taksi Durağında Şoförü Silahla Yaralayan Zanlı Serbest!

Taksi Durağında Şoförü Silahla Yaralayan Zanlı Serbest!

İstanbul Maltepe'de taksi durağında yaşanan şiddet olayı, adli makamların aldığı kararla yeni bir boyut kazandı.

İstanbul Maltepe'de taksi durağında yaşanan şiddet olayı, adli makamların aldığı kararla yeni bir boyut kazandı.

Taksi Durağında Şoförü Silahla Yaralayan Zanlı Serbest!

Maltepe ilçesinde bulunan Fındıklı Mahallesi'nde, Boran Taksi isimli iş yerinde meydana gelen olayın detayları netleşiyor. 16 Şubat tarihinde yaşanan bir tartışma, adeta kanlı bir olaya dönüştü. Olayın merkezinde ise 23 yaşındaki Yusuf A. ve 29 yaşındaki taksi şoförü Fırat Nebi Sürer bulunuyor.

Taksi durağında çıkan tartışmanın ardından yaşanan şiddet olayında, taksi şoförü Fırat Nebi Sürer sol baldırından silahla vurularak yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırgan Yusuf A., polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalandı ve Küçükyalı Şehit Mehmet Emin Aydın Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakıldı

Şüpheli Yusuf A., 18 Şubat tarihinde "kasten yaralama" suçundan adli makamlara sevk edildi. Ancak adli kontrol hükümleri kapsamında serbest bırakıldı. Bu karar, olayın tarafları ve yakınlarında endişe ve tepkilere neden oldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız