Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Şanlıurfa'da Fırtına Hayatı Felç Etti

Şanlıurfa'da Fırtına Hayatı Felç Etti

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde etkili olan dolu yağışı ve yağmur ekili arazilerde zarara yol açarken, pikniğe giden vatandaşlar da araçları çamura saplanınca mahsur kaldı.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde etkili olan dolu yağışı ve yağmur ekili arazilerde zarara yol açarken, pikniğe giden vatandaşlar da araçları çamura saplanınca mahsur kaldı.

Şanlıurfa'da Fırtına Hayatı Felç Etti

Siverek ilçesinde öğle saatlerinden sonra kırsal bölgelerde etkili olan dolu yağışı ve yağmur hayatı olumsuz etkiledi. Yağan dolu ve yağmur ekili arazilere zarar verirken, bazı köylerde ev ve tarlalar sular altında kaldı. İlçe merkezine bağlı Taşağil köyü mevkiine pikniğe giden vatandaşlar ise aniden bastıran dolu ve yağmur nedeniyle araçları çamura saplanınca bölgede mahsur kaldı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Bölgede mahsur kalan vatandaşlar, ekiplerce kurtarılarak traktörlerle en yakın yerleşim yerine ulaştırıldı. Çamura saplanan araçlarını kurtarmaya çalışan 3 kişi ise el ve ayak burkulması nedeniyle hafif yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
  Çamura saplanan 15 aracı kurtarma çalışmaları devam ediyor. 
İHA

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız