Antalya
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
17°
Akdeniz Gerçek | Asayiş | Nöbet Sırası Kavgası Ölümle Sonuçlandı! Döverek Öldürdü

Nöbet Sırası Kavgası Ölümle Sonuçlandı! Döverek Öldürdü

İstanbul Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, güvenlik amiri Erdal Çaycı, tartıştığı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldürdü. Tutuklanan Çaycı, Kasten öldürme suçundan cezaevine gönderildi.

İstanbul Kadıköy'de bulunan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde, güvenlik amiri Erdal Çaycı, tartıştığı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı sopayla döverek öldürdü. Tutuklanan Çaycı, Kasten öldürme suçundan cezaevine gönderildi.

Nöbet Sırası Kavgası Ölümle Sonuçlandı! Döverek Öldürdü

İstanbul'un Kadıköy semtinde yer alan Göztepe Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde güvenlik amiri Erdal Çaycı, tartışma yaşadığı güvenlik amiri yardımcısı Atilla Ay'ı döverek öldürdü.

Olay geçtiğimiz Salı günü meydana geldi. Çaycı'nın sopayla vurduğu Atilla Ay, aldığı darbeler sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayın ardından Çaycı gözaltına alındı ve "Kasten öldürme" suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Nöbet Listesi Yüzünden Çıkan Tartışma Ölümle Sonuçlandı

Hakimlik ifadesinde, güvenlik amiri Erdal Çaycı, iki aydır nöbet listeleri konusunda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle tartıştıklarını belirtti. Çaycı, "İki aydır nöbet listeleri yüzünden tartışıyorduk. Bu sebeple kendisini birkaç kez uyardım ama beni dinlemedi. Bana küfretti. Yanda duran sopaya önce o yöneldi. Ben de sağ tarafımda duran sopayı elime aldım. Omzuna vurmayı amaçladım ama başına geldi. Birkaç kez vurdum" dedi.

Gözaltına Alınan Güvenlik Amiri Tutuklandı Güvenlik amiri Erdal Çaycı, ifadesi alındıktan sonra kasten öldürme suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız